Starskin en Redken

Maskers

Starskin – eyemask en Redken – Heatcure

In de Look Fantastique beautybox die ik had besteld zaten deze maand 2 maskers. Een masker van Starskin speciaal voor de ogen (of althans voor eronder) en een warmte haar masker. Voor beide maskers had ik hoge verwachtingen. Zijn ze uitgekomen? Je leest het hieronder.

Starskin Eyepads Redken Heatcure

Ik begin met het oogmasker van Starskin. Ik hoor eigenlijk alleen maar goede verhalen over starskin dus ik vond het heel leuk om een masker van dit merk in de box aan te treffen. Het is geen goedkoop masker je betaald EUR 9,95 per zakje en er zit maar 1 paar oogpads in dus voor 1-malig gebruik.

Over het masker:

Light, camera… Action! Zorg ervoor dat alle ogen op u gericht zijn met de Eye-Catcher™ Smoothing Coconut Bio-Cellulose Second Skin Eye Masks van STARSKIN®. Verfris en verhelder uw oogopslag in slechts 15 minuten met de Eye Catcher™ oogmaskers. Een ideale pick-me-up na een korte nacht of lange vlucht. Fijne lijntjes en donkere kringen verdwijnen als sneeuw voor de zon met dit verfrissende oogmasker, doordrenkt met natuurlijk gefermenteerd, hydraterend kokosnootsap, verhelderend zoethout-extract en rustgevende allantoïne. Een must in elke make-up bag.

Het is een gedoe, zo dat is eruit. Het zakje is doordrenkt met serum wat natuurlijk top is maar vervolgens moet je de oogpads uit het zakje halen en er een voor- en achterkant af peuteren. Het is dat ik lange nagels heb maar voor mensen zonder nagels denk ik niet dat dit gaat lukken. De oogpads zijn kleddernat en dan moet je dus zitten pielen om de papiertjes te gaan verwijderen. Mega irritant dat kan vast wel beter opgelost worden. De pads zitten wel goed en gaan niet glijden. Omdat ik het zonde vond van al het serum uit het zakje heb ik dat op mijn hand gegoten en mijn hele gezicht en hals ingesmeerd 🙂 . Het is een lekker fris masker en na gebruik ziet de boel er stralend en best strak uit maar het is van korte duur. De volgende dag zit de boel gewoon weer in de kreukels hahaha. Nee, toch een beetje teleurstellend dit masker.

Starskin oogpads

Dus toen onder de douche gestapt om het warmte haarmasker te proberen. Dit product komt normaal in 4 zakjes (1x per week dus voor een maand) en kost dan EUR 17,- ruim 4 euro dus voor dit haarmasker. Het deed me ergens een beetje denken aan een warmtepleister. Je moet de achterkant van het zakje trekken, dan ontstaan een soort gaatjes en wordt het zakje warm. Ondertussen je haar wassen met je gebruikelijke shampoo. Na een minuut of 3 a 4 is je masker warm en kun je verpakking openmaken en op je haar aanbrengen. Je laat het 5 a 10 minuten intrekken en dan uitspoelen.

Redken Heatcure

Ik vond niet dat mijn zak lekker warm werd hahaha ik heb nog even gedrukt en gedaan maar nee, warmer werd het niet dus huppakee masker eruit en op het haar aangebracht. Het is een prima masker en het idee is leuk maar heel warm wordt het dus niet. Pas toen ik uit de douche stapte en het zakje op wilde ruimen had ik het idee dat het zakje goed warm begon te worden. Zeker dus niet na een minuut of 3 a 4. Jammer, want het is verder wel een heel fijn masker dat een mooie glans geeft aan mijn haar.

Redken Heatcure

Leuk om 2 maskers te proberen. Ik vond ze beide niet spectaculair maar wel oké. Het oogmasker is fijn maar echt wel heel duur. Ik heb ooit in de Friday Find (klik hier) oogpads laten zien waarvan ik 5 sets voor 1 euro had, die zijn wat mij betreft net zo fijn. Het haarmasker is ook lekker maar werd helaas niet heel warm. Starskin is te koop bij de Douglas het Redken haarmasker is voor zover ik kan nagaan niet in Nederland te koop wel in Duitsland en de UK.

Gebruik jij vaak een masker?

Annette

10 thoughts on “Starskin en Redken

 1. Warme zak?😂😂😂😂
  Ik doe af en toe als ik s avonds mijn haar heb gewassen een klein beetje haarmasker in mijn haar en laat t dan dehele nacht erin zitten. S morgen even de punten uitspoelen en het is weer glanzend! Voor mijn doen dan want mijn haar is nooit glanzend!

  Geliked door 1 persoon

 2. Het haarnasker klinkt interessant. Maar aan de andere kant kan je ook een haarmasker creme gebruiken, vervolgens plastic en een warme handdoek om je haar wikkelen. Zou dat hetzelfde effect geven denk je?

  Geliked door 1 persoon

  • Ik denk het wel Babs, het was leuk bedacht en ik heb vroeger (heb je haar weer) wel eens van die tubetjes gehad die moest je dan in een glas heet water doen en dan op je haar. Zal allemaal wel ongeveer hetzelfde werken denk ik 🙂

   Like

 3. Klinkt interessant, zo’n haarmasker dat warm wordt! Ik ken het niet, ook niet uit vroegere jaren. Maar toen was ik ook niet bezig met beauty, klom ik in bomen en zoop als een kerel! 🙂
  Zo’n oogmasker is altijd hemels… shit dat ik daar niet aan gedacht had voor mijn foto die nu op mijn paspoort staat met mega handtassen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Look Fantastic | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s