Beauty Trade Beurs

Beauty Trade Beurs

Afgelopen zondag ging ik voor de 2e zondag op rij richting de Jaarbeurs in Utrecht. Ditmaal om de Beauty Trade beurs te bezoeken. Ik had een uitnodiging ontvangen van Ellen en Ilona van Utsukusy.

Beauty Trade Beurs

De Beauty Trade beurs is een beurs voor professionals en niet bedoelt voor de consument. Nu zijn we natuurlijk allemaal ook consument maar je snapt hem. Dus veel Nagelstylisten, schoonheidsspecialistes, MUA’s etc. Bij het betreden van het beursgebouw zag ik veel dames met boodschappen trolleys en sommige met hele koffers dus ik vroeg me wel af of er ook dingen gekocht konden worden (had ik niet verwacht).

Utsukusy

Ja dat kon, met name veel winkeltjes met nagelbenodigdheden maar ook salonproducten die gekocht konden worden. Ik vond het heel leuk om even een paar uurtjes op de beurs rond te lopen en rond te kijken wat er op huidverzorgingsgebied allemaal te krijgen is. En dat is veel kan ik je zeggen. Ik merk wel dat er steeds meer nadruk komt op ‘groen’, natuurlijke producten en dito ingrediënten.

Uiteraard ben ik ook even bij de Utsukusy stand geweest om Ilona persoonlijk te ontmoeten en om over hun nieuwste behandelingen te horen. Er was speciaal uit Spanje een collega gekomen die ‘live’ in de stand een aantal behandelingen liet zien. Er was net een demo geweest van het micro needling (jammer net te laat) maar op de foto’s zie je een behandeling met actieve zuurstof. Ik heb er even met mijn neus bovenop gestaan en zag de man opknappen 🙂 .

Artificial skin Utsukusy

Ik kreeg het prachtige nieuwe product mee dat Artificial Skin heet. Ee serum voor de dames (en heren) dat helpt om de tekenen van huidveroudering zoals rimpels, droogheid en verlies van elasticiteit tegen te gaan. Ik ga het product de komende weken uitgebreid testen en zal er dan een artikel over schrijven.

Just Daily

Bij de Just daily stand nam ik nog even een pot magnesium tabletten mee. Had net het weekend mijn laatste op en nog geen nieuwe gekocht dus dat kwam wonderwel goed uit. En ik nam nog een mooie legergroene eyeliner mee. Deze had ik vorige week ook op het I love Beauty event zien staan maar had er toen geen meegenomen. Ik zag trouwens een paar stands die ik vorige week ook had gezien dat vond ik dan wel weer frappant.

Heel leuk om eens mee te maken deze beurs en ik wil Ilona en Ellen dan ook nogmaals hartelijk danken voor de uitnodiging.

Annette

26 thoughts on “Beauty Trade Beurs

 1. Wat een boel indrukken op zo een dag, hé. Ik vond het ook super leuk om op de beurs rond te lopen. (mijn verslag staat vandaag ook online!)
  Jammer dat wij op verschillende dagen gingen.. volgende keer beter!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jammer dat we er niet op dezelfde dag waren. Ik was er maandag en het was erg gezellig. Babs was er ook dus je had je denk ik wel vermaakt met de rest van de Golden Girls. Mijn verslagje komt morgen online. Hoop je echt snel eens ergens te treffen!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik gebruik de magnesium met name ‘preventief’ we hadden op het werk een paar jaar terug een voedings- sportcoach die aangaf dat magnesium echt wel het beste is wat je kunt slikken als supplement. Ik doe het ook met name omdat ik nu wat ouder wordt en ik altijd hartstikke stijf ben 🙂 ik voel me er goed bij. Ik slik dit samen met vitamine D verder slik ik geen andere preparaten.

   Like

 3. Pingback: Utsukusy | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s