Sample Saturday

Wella – verwarmend haarmasker

Dit is een masker dat ik kreeg via het werk. Ik had twee zakjes en heb ze beiden inmiddels opgemaakt. Ik had geen goede ervaringen met verwarmende haarmaskers (lees hier) maar deze…. Wow wat fijn.

Wella Enrich verwarmend haarmasker

Welk merk?

Wella Professionals haarproducten is de absolute specialist en marktleider in haarkleur. Wella haarproducten heeft als passie om met stylisten samen te werken en om klanten blij te maken. Ze doen dit door een unieke combinatie van inspiratie, innovatie en educatie.

Wat is het?

Het Wella Invigo Nutri Enrich Warming Express Mask is speciaal voor droog en beschadigd haar. Gojibessen zijn rijk aan vitaminen, mineralen en peptiden.  De Oliezuren en panthenol hydrateren en voeden je haar, terwijl vitamine E het tegen beschermt tegen stress. Dit masker werkt sneller dan een standaard masker. Je bent dus sneller klaar onder de douche!

Wella enrich

Wat vond ik ervan?

Het is echt een hele aparte ervaring dit masker. Zodra je het masker uit het zakje (of in het geval van een fullsize de tube) op je hand doet wordt het direct warm en dan bedoel ik ook echt warm, zo gek. Direct op je haar aanbrengen en lekker inmasseren tot de warmte er helemaal uit is en dan uitspoelen. Ik had deze mee op vakantie en daar is het natuurlijk ideaal voor. Na een dag zon, zee, zout en chloor een heerlijk masker en die warmte op je hoofd is echt zaligheid ten top.

Waar te koop en wat kost het?

Wella Professionals kun je kopen bij aangesloten kapperszaken maar ook prima online. Ik zie prijzen van EUR 12,- tot EUR 14,- voor een tube. Prima prijs en zeker het proberen eens waard. Lekker!

Annette

 

11 thoughts on “Sample Saturday

  1. Je hebt bij zo een masker ook direct het gevoel alsof het beter intrekt. Door de warmte gaan de schubben van je haar vast uitstaan, zodat het masker dieper door kan dringen. Ik had een keer een poriën reinigend masker van Lioele en die werd ook heel warm op je gezicht. Vond ik echt heerlijk!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s