Opgemaakt #28

Opgemaakt februari 2017

Heerlijk, maart is aangebroken. Ik word er vrolijk van het is alweer wat langer licht en ook in de ochtend is het nog maar heel even en ik ga weer met licht de deur uit (ik vertrek altijd om 07:00). De vogeltjes hoor ik in elk geval alweer in de ochtend.

Maar februari is klaar dus tijd om de opgemaakte producten van die maand te laten passeren. Je kunt kiezen voor het filmpje waarin ik iets meer over de producten vertel of de foto’s. Veel plezier in elk geval.

Rituals Balea Beauticology

Een heerlijke Balea douche & creme mag natuurlijk niet ontbreken. Fijne geur dit en Limited Edition van afgelopen winter. Een douchefoam van Rituals en een douche gel in Frosted Berries van Beauticology.

Garnier micellair water Herbal essences L'oreal extraordinary clay

Twee conditioners ginger er op. Die van Herbal Essences ruikt echt goddelijk en ook die van L’oreal uit de extraordinary clay lijn is superfijn. Van deze serie heb ik de shampoo & conditioner weer opnieuw gekocht. Lees hier mijn review (klik). Ook het Garnier micellair water zie je regelmatig voorbij komen. Klik voor de volledige review.

Blezi multi dynamic en vitalizing oogcreme

De heerlijk crème van Blezi is een absolute aanrader en ook de oogcrème is me uitstekend bevallen. Je vind de review van de dagcrème hier en hier die van de oogcrème.

Freedom tonic, The Body Shop vitamine E face mist, Secret deodorant

Nog 3 toppers. De glow tonic van Freedom (klik voor de review). De heerlijke facemist van The Body Shop (klik hier) en mijn favoriete deodorant van Secret (klik hier).

Dolce & Gabanna, Peter Thomas Roth

Sorry voor de wazige foto (tikkie bewogen). Ik maakte het Dolce parfum op van Dolce & Gabana, heerlijk wil ik zeker opnieuw kopen. Prachtig flesje ook. Klik hier voor de review. Een tester van een unisex geurtje van Sisley. Ik vond hem toch wat meer voor mannen. Wel een heerlijke geur. En het enzyme masker van Peter Thomas Roth. Een volledige review vind je hier.

Splat Blackwood, Etos Mascara, Essence lipstick

De Splat Blackwood tandpasta, fijn maar duur lees hier de review. Een Blendamed tandpasta die ik altijd meeneem bij de DM. Etos mascara’s fijne combinatie dit en lees hier de review en tot slot 2 lipsticks van Essence, samen gekocht en samen opgemaakt. Hoe netjes is dat. Lees hier de review.

Ondanks de korte maand heb ik mijn best gedaan. Ging er bij jou veel op deze maand?

Annette

12 thoughts on “Opgemaakt #28

  1. Ik heb nu ook een deodorant van Secret in gebruik, maar ik vind die van Lady Speed Stick toch fijner! 🙂 De Hammam lijn van Rituals gebruik ik ook af en toe maar het heeft me lang tijd gekost voor ik deze geur ging appreciëren! 🙂 Wat cool dat je ook twee lipsticks hebt opgemaakt!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s