Essence Listicks – Nude collectie

Van de nieuwe nude lijn van Essence nam ik twee lipsticks mee. Te weten de kleuren 03 – Come Naturally en de 05 – Cool Nude. De andere kleuren spraken mij niet aan. Denk ook niet dat deze mij goed zouden staan. De 03 en de 05 zijn de twee donkerste uit de collectie.

De lipsticks van Essence vind ik erg fijn. Ze blijven niet superlang zitten maar zijn prima in gebruik en lekker romig op de lippen. De kleuren ontlopen elkaar niet veel maar geven de lip net even dat extra-tje.

IMG_2494      IMG_2495

Volgens de beschrijving zouden het long-lasting lipsticks zijn maar daar ben ik het niet mee eens. Als je wat gegeten of gedronken hebt moet je wel even bijstiften. Ook zijn ze niet mat, wat ik persoonlijk niet erg vind want daar houd ik niet van. Het moet wat mij betreft wel een beetje vettig zijn op de lippen anders zit het gewoon niet fijn of sta ik alweer met mijn labello in de aanslag 🙂

De hulzen zijn echt prachtig en ik vind het ook altijd mooi dat de lipsticks de letter E meegedrukt krijgen, staat wel chique.

IMG_2496      IMG_2498

De overige producten uit deze lijn laat ik aan me voorbij gaan. Ik zie wel mooie swatches voorbij komen maar ik heb al vrij veel van dit soort kleuren dus dat is een beetje zonde dan. Je koopt de lipsticks voor EUR 2,39 bij het Kruidvat.

IMG_2502

In Londen kwamen we Essence ook wel tegen maar toch mondjesmaat. Catrice heb ik daar helemaal niet gespot en helaas ook geen Make up Revolution. Ik dacht dat ze dat bij de Boots of Superdrug zouden verkopen maar helaas niet. Ben nog wel even online gaan zoeken naar adresjes in Londen waar het verkocht zou worden maar kon het niet vinden. Wel veel online sites. Ik had graag wat Make up Revolution producten willen kopen maar dat doe ik dan nu maar online.

IMG_2504      IMG_2506

Hebben jullie iets van de laatste Essence collectie gekocht, of wil je nog iets kopen?

Annette

11 thoughts on “Essence Listicks – Nude collectie

  1. Ziet er echt prachtig uit! Ik heb ook echt al veel van dit soort kleurtjes, maar voor die prijs is het niet erg er nog een mee te nemen. Een van mijn favoriete lipsticks is er een van Essence trouwens.

    Like

  2. Hoi, leuke blog! Toevallig gebruik deze lippenstiften ook naast mijn long lasting van max factor. Ik gebruik ook de donkere kleuren die vind ik net wat rustiger en stijlvoller ogen dan de lichtere kleuren.

    Like

  3. Pingback: Opgemaakt #28 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s