Blezi

Blezi Revitalizing Eye Cream

In een vorige blogpost heb je al kunnen lezen dat ik van Blezi de dag- en nachtcreme in gebruik heb (link). Nu is de oogcrème aan de beurt. Ook hier had ik een sample van mee op mijn laatste zakenreis en hij beviel mij prima. Ik voelde namelijk dat deze crème lekker ‘trok’ en ik zag de huid onder mijn ogen glad worden (en aanvoelen).

Blezi oog

Dat smaakte naar meer dus ik besloot een fullsize verpakking te bestellen. Deze oogcrème kost normaal EUR 37,75 maar was nu in de aanbieding voor EUR 31,50. Ook deze verpakking is mooi luchtdicht met een bodem die omhoog komt naarmate je het product meer gebruikt. Handig want dan kun je precies zien wanneer hij bijna op is.

Over de crème:

Extreem zachte oogcrème met natuurlijke extracten voor de behandeling van donkere kringen, vochtophopingen rondom de ogen, fijne lijntjes en rimpels. Stimuleert de productie van collageen, verbetert de elasticiteit en gaat verslapping tegen.

Dat zijn een hoop beloftes nietwaar? Ik vind dat ze beloftes ten dele worden nagekomen. Lijntjes en rimpels ogen wat zachter (maar kunnen natuurlijk verder niet verminderen als ze er eenmaal zijn heb je pech J) wel zie ik zeker minder puffy eyes (vochtophopingen) en is voor mijn gevoel de rand rondom mijn ogen iets helderder en zijn de kringen echt wel iets verbeterd.

Het is geen wondercrème helaas maar wel een die fijn is in gebruik en zorgt dat de tere huid onder je ogen goed gevoed wordt. Er komt wel een behoorlijke hoeveelheid uit het pompje dus druk hem niet al te ver in. In de ochtend gebruik ik de hoeveelheid van een speldenknopje in de avond doe ik wel een ‘heel pompje’ dan krijg ik ongeveer de hoeveelheid van een doperwt. Lekker, in de avond mag het van mij wel wat vetter en kan het in de nacht lekker verder intrekken en zijn werk doen.

Blezi rev

Mooi merk, van Nederlandse bodem dat zeker een kans verdient om geprobeerd te worden. Dus zoek je nog een fijne crème kijk dan zeker eens op de site van Blezi (klik hier).

Gebruik jij een oogcrème?

Annette

21 thoughts on “Blezi

  1. I’m the queen of puffy eyes… echt hè!!! Wat ik al gebruikt heb ondertussen… momenteel gebruik ik een hele fijne van Lancôme ’s morgens en ’s avonds één van L’oréal. Beiden zijn zeer goed alhoewel de Lancôme bijna drie keer zo duur is… Dit merk ken ik niet, maar het ziet er ook wel een fijn produkt uit!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Blèzi Make up | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt #28 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Clinique Pep start | Ann Ages Gracefully

  5. Interessant! Ik gebruik momenteel een oogcrème voor overdag van Vichy (Idéalia) en voor ’s nachts van Clinique (All About Eyes). Ik gebruikte eerder die van Estée Lauder (het bruine flesje en dat is en blijft mijn favoriet). Dit klinkt wel heel goed. Met name ook dat het een pompflacon is en dat je kan zien wanneer het bijna op is.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s