Unboxing

Bestelling FeelUnique

Ik kocht een aantal producten in de Sale bij FeelUnique.com. Een hele fijne site met een enorm assortiment.

Unboxing FeelUnique bioderma collistar caudalie korres lancaster

Op Instagram vroeg ik jullie of er een unboxing moest komen :). Vandaag dus een kort filmpje met de producten die ik heb besteld. Van de meeste zul je te zijner tijd wel een review aantreffen op mijn blog.

Ik heb een beetje dikke ogen zie ik op het filmpje maar het was redelijk vroeg in de ochtend en dan ben ik nog niet helemaal uit de kreukels haha, maar ja, in deze maanden moet je gebruik maken van het licht als het zich aandient. Anyway. Veel kijkplezier.

Annette

19 thoughts on “Unboxing

  1. Pingback: Fleur de Force | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: REN | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Caudalie en Bioderma | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s