Plog

Plog #15

Wat een week lieve lezers. Ik begon deze week aan mijn nieuwe baan, hadden een ‘ongeluk’ en kreeg ik leuke pakjes binnen voor mijn blog. Lees mee wat ik allemaal deed de afgelopen week.

New Balance Amsterdam

Maandag was het 1 oktober dus startte ik in mijn nieuwe job bij New Balance. We zijn met 8 starters, volgende maand komen daar nog eens 8 bij en we hebben de nodige vacatures J. We starten dus een heel nieuw kantoor in Amsterdam (Houthavens) en ik ben dus op zoek naar nieuwe collega’s. Weet jij of ben jij iemand die een baan zoek in eCom of DTC (ook marketing en IT-ers zijn welkom) neem dan gerust contact met me op.

Omdat het kantoor niet klaar was begonnen we in het hotel naast ons kantoor en was daar de introductie op maandag en dinsdag, veel gehoord over het bedrijf maar ook leuke oefeningen gedaan om elkaar beter te leren kennen. Als je met zo’n klein groepje bent is het supertof om er vanaf dag 1 bij te zijn.

New Balance Amsterdam

Plog 15 (5)

Op woensdag betrokken we ons kantoor. Denk lege vloer met wat bureau’s en stoelen en that’s it. Geen kraan (ja in het toilet natuurlijk wel), geen koffiemachine, prullenbakken, koelkastje of al wat niet meer. Pionieren dus 🙂 . We gingen op zoek naar koffie/thee vonden wat leuke tentjes in de omgeving en ook lukte het elke middag om wat te eten te vinden haha. Het uitzicht is echt geweldig en ging ik van vliegtuigen bij het WTC naar prachtige grote (binnenvaart)schepen. Het kantoor heeft een waanzinnig balkon ook. Het moet nog enorm verbouwd worden dus we zitten nog een paar weken zonder van alles maar dat heeft ook zeker zijn charmes.

Plog 15 (7)

Plog 15 (6)

Vrijdag gingen we naar de Leidschestraat om een paar schoenen uit te zoeken dus gezellig op schoolreis. Heen gingen we met Ubers maar kwamen natuurlijk in de verkeerschaos terecht dus besloten tram en bus terug te nemen. De tramhalte waar we stonden bleek niet in gebruik althans gedeeltelijk dus moesten we op zoek naar een andere halte. Vanaf Centraal namen we de bus naar de Houthavens en toen ging het mis. Een busje besloot midden op de weg te keren waardoor de bus een noodstop moest maken en de collega’s door de bus vlogen. We waren allemaal enorm geschrokken en wat beurs maar verder oké. Toen ik zaterdag wakker werd had ik wel een hele blauwe arm dus toch ergens tegenaan geklapt en twee gespleten nagels (drama!).

New Balance Amsterdam      New Balance sneakers

Vrijdagavond even lekker bijkomen bij de schoonheidsspecialiste en had ik mijn microdermabrasie behandeling. Ik kreeg een mooi pakket binnen van Dr. Pierre Ricaud en maskers van Biodroga dus genoeg te testen de komende weken. Ook kwam mijn LookFantastic adventskalender binnen. Ik ga hem via Instagram unboxen dus als je mee wilt aftellen naar kerst volg me daar dan ook zeker. Ik heb alle spoilers en unboxing filmpjes ontweken dus ik weet echt niet wat erin zit, supertof en ik kan niet wachten om te zien of hij net zo’n mooie inhoud heeft als vorig jaar.

Plog 15 (10)

Op zaterdag nam ik de unboxing op van de LookFantastic beautybox van oktober en die kun je aanstaande vrijdag hier zien op mijn blog. Verder was ik met name taxi voor Isabelle en deden we alvast boodschappen voor haar verjaardag volgende week en bestelde ze ballonnen bij de ballonnen winkel (want zoals ze zelf zegt is 20 het nieuwe 21….. hahaha ja, ja).

Plog 15 (11)

Zondag zocht ik samples uit om mee te nemen op mijn business trip, en pakte ik dus mijn koffertje in. Ook werd er nog het nodige in het huishouden gedaan. Vandaag ben ik naar de UK en ik blijf daar tot woensdagavond. Ik word ingewerkt door mijn collega’s en dan donderdag en vrijdag weer terug op kantoor in Amsterdam.

Hoe was jouw week? Nog iets leuks meegemaakt?

Annette

16 thoughts on “Plog

  1. Oei, schrikken! Je kan dan lelijk vallen, kan je nagaan als er op een snelweg zoiets gebeurd…
    Benieuwd naar d einhoud van de adventskalender, dat zijn dingen die de kou en de kerst ook weer wat leuker maken.
    Veel plezier in de U.K!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s