Vakantie Corfu

Vakantie Corfu

Ow, wat was het heerlijk onze vakantie naar Corfu. Ik laat je dus graag nog even meegenieten van wat leuke vakantie foto’s mocht je me (nog) niet volgen via Instagram. De afgelopen 5 jaar stond er elk jaar een vakantie naar het prachtige Griekenland op de planning. Ik voel me enorm bevoorrecht dat ik dit kan doen dus ik geniet er enorm van.

IMG_0485

Het boeken van een vakantie geeft wel elk jaar ‘gedoe’. Het zit ons echt nooit eens mee van volledige annuleringen (ons tripje naar Disney die we in Februari hadden gepland) tot aan overboekingen, vluchten die wijzigen, tussenstops noem het maar op. Ook dit jaar werden we weer geconfronteerd met een kleine domper.

Isabelle en ik waren een paar dagen voor vertrek nog even langs het reisbureau geweest om de stoelen in het vliegtuig te reserveren (zo stom dat je daar een creditcard voor nodig hebt, hallo! Kunnen we gewoon anno 2016 niet met Ideal betalen?) en toen we weer buiten stonden zei ik nog; benieuwd wat er dit jaar weer ‘misgaat’ (had ik niet moeten zeggen I know!).

Als ik aan het werk ben check ik nooit mijn privé email maar ik kwam terug van een vergadering en waarom weet ik nog steeds niet (waarschijnlijk toch een voor gevoel) en checkte mijn email. Als je dan een mailtje van het reisbureau aantreft dat begint met de woorden *helaas moeten wij u informeren* dan weet je wel hoe laat het is. Overboekt dus! Getver de getver. Gelijk bellen dan maar en gelukkig hadden ze een alternatief voor ons en dat hebben we dan maar gedaan.

Vlucht bleef gelukkig hetzelfde dus dat hoefde niet gewijzigd te worden. Op naar Corfu dus. Tegen de avond kwamen we aan en werden onze koffers netjes naar de kamer gebracht. Gelijk even plassen en ja hoor de WC spoelde niet door 😦 even terug naar de receptie om te melden en tegen de tijd dat ik terug was op de kamer en we de koffers stonden uit te pakken kwam er al een monteur langs en was het snel gefixt.

IMG_0633

Bij de Action had ik voor 1 euro een waterdicht zakje gekocht voor je mobiel, wel even testen natuurlijk of er geen water in kwam, toen de mobiel erin en foto’s maken. We hebben enorm gelachen. Isabelle ging mijn telefoon op de bodem leggen (Ik vroeg of ze gek was geworden!) en vervolgens een handstand doen haha. Toen maar snel mijn mobiel weer opgevist want helemaal gerust was ik er niet op maar het ging goed.

We hebben 12 heerlijke dagen gehad met uiteraard een overdosis aan zon, ik had het even nodig. Lekker veel boeken gelezen, gelachen, lekker gegeten, gezwommen, beetje geshopt. Heerlijk dus. We hebben verder geen excursies gedaan daar vonden we het echt te heet voor dus gewoon een heerlijke luier- en zonvakantie.

Nu weer aan het werk om centjes te sparen voor een volgende trip. Ben jij nog op vakantie geweest en zo ja, waarheen?

Annette

16 thoughts on “Vakantie Corfu

 1. Hahaha, heerlijk die dochter. Handstand doen op je telefoon in het water met een waterdicht zakje. Ik denk dat je hem best wel geknepen hebt. Klinkt ondanks de dompers als een heerlijke vakantie!

  Like

 2. Fijn dat je een leuke vakantie gehad hebt! Ik wordt ook gek van dat creditcard gedoe, nu ook al bij vakanties? Hahaha, ik zou het ook niet aandurven, ik vertrouw zakjes niet…

  Like

 3. Wat een fijne vakantie! Ja dat met die zakjes durf ik ook niet hoor, vertrouw dat nooit. Wij zijn een weekje naar zeeland geweest, gelukkig hadden we heerlijk weer!

  Like

 4. Batterijtjes terug opgeladen zo lijkt me 🙂 heerlijk zo lekker luieren en niets doen… maar dat doe ik liever gewoon thuis op een luie zondag of zo. Als ik op vakantie ga wil ik altijd van alles en nog wat zien en doen! Wij zijn net terug van een midweekje Eiffel… heerlijke vakantie, lekker gegeten en gedronken, leuke uitstapjes, leuk gezelschap en fantastisch weer… wat wil een mens nog meer 🙂 Morgen hop terug aan het werk… maar eerst nog even lekker lui zijn vandaag, genieten van het mooie weer een barbecue’tje 🙂 Fijne zondag Ann! Groetjes, Kathleen
  (ps : heel veel DM’s tegen gekomen, maar ik wou het mijn gezelschap, 8 + 1 hond, niet aandoen om een uur op mij te staan wachten…)

  Like

 5. Pingback: Peter Thomas Roth | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Sephora | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s