Sample Saturday

Editie 100

Voordat je het artikel van vandaag leest even een kleine whoop-whoop want dit is de 100e sample Saturday. Toen ik met deze rubriek begon had ik niet kunnen denken dat het zo’n succes zou worden. Maar het wordt goed gelezen en het is voor mij een goede manier om mijn samples die anders maar blijven liggen te gebruiken. Hieperdepiep en wie weet komen er nog wel 100 afleveringen bij 🙂

Elizabeth Arden superstart

Elizabeth Arden – Superstart Skin renewal booster

Dit te schattig kleine tubetje zat in de beautybox van de vorige maand. Ik heb hem gelijk in gebruik genomen en hij is inmiddels op. In de sample Saturday van vandaag lees je meer over dit product.

Welk merk?

Ik denk dat de meeste van ons wel van het merk Elizabeth Arden hebben gehoord. Toch heb ik niet eerder over producten van dit merk geschreven. De 8-hour crème is volgens mij het cult product van dit merk en dat kun je bijvoorbeeld vinden bij het Kruidvat.

Het merk bestaat al meer dan 100 jaar en de dame in kwestie opende haar eerste salon op 5th Avenue in 1910 😊. Het merk richt zich met name op huidverzorgingsproducten maar Elizabeth heeft altijd een gezonde leefstijl gepromote dus niet allen goede verzorging maar ook een gebalanceerd eetpatroon en beweging.

Ook was dit merk de eerste die kwam met travel-size producten (en hoe fijn zijn die, geen gesleep met grote flessen of tubes maar ook om nieuwe producten eerst eens uit te proberen).

Er staat een leuk verhaal over haar hele historie op de website van Elizabeth Arden.

Elizabeth Arden superstart

Wat is het?

Het is een zogeheten booster. Een booster gebruik je als eerste product op een gereinigd gezicht en is bedoelt – zoals het woord al aangeeft – de boel even een flinke boost te geven. Deze booster ondersteunt de gezonde huidcellen en versterkt de vochtbarrière. Lekker hydrateren en een jeugdige uitstraling zouden het effect moeten zijn.

Wat vond ik ervan?

Heerlijk, jammer van het kleine tubetje ik had deze wel wat langer willen gebruiken. Ik denk dat ik er een dag of 4/5 mee heb kunnen doen.

Het heeft een heerlijk verkoelend effect waardoor je gelijk dat ‘wakker’ gevoel hebt, heel fijn. En de geur dames, echt, goddelijk!

Het product is geschikt voor alle huidtypen. In de gebruiksaanwijzing staat dat je het zowel in de ochtend als in de avond kunt gebruiken. Ik zou echt kiezen voor de wake-up call. Heerlijk om hier je dag mee te beginnen en doet het prima onder make-up.

Elizabeth Arden superstart

Waar te koop en wat kost het?

Ja dit is een dingetje en dat is een beetje waar het merk wat mij betreft de plank mis slaat. Als ik online zoek op dit product vind ik maar liefst 20 euro prijsverschil in de goedkoopste en de duurste aanbieder. Je kunt dit product al kopen voor EUR 32,- maar dus ook voor EUR 52,- hoe zonde is dat? Het merk zou er goed aan doen om iets beter naar distributeurs te kijken om dit soort prijsverschillen tegen te gaan. Dit ‘verpest’ echt de markt (maar is voor de consument die een beetje goed zoekt heel handig natuurlijk).

Fijn product waar ik zeker wel een fullsize van zou willen uitproberen. Ik denk vooral in de zomer door zijn verkoelende effect dat dit een toppertje kan zijn.

Annette

 

4 thoughts on “Sample Saturday

 1. Op naar de volgende 100! Fijn en duidelijk revieuw (as always):-). Spreekt mij erg aan vooral dat verkoelende effect. Ken eigenlijk geen producten van dit merk alleen de 8 hour cream en een eau de toilette die ik ooit had met iets van groene thee?? Mijn moeder geef ik altijd de Sunflowers geur voor moederdag. Fijn weekend verder.

  Geliked door 1 persoon

 2. Lijkt mij heerlijk zo een booster voor je huid! Jammer dat hij toch best aan de prijs is en bizar inderdaad, het loont de moeite om goed te kijken naar de prijsverschillen.
  Ik vind dit altijd een leuk onderwerp, vaak weet je al vrij snel met samples of het wel of niet wat is. Op naar de volgende 100!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja best bizar dat er al 100 zijn geweest 🙂 maar ik krijg ook steeds nieuwe dus om nu te zeggen dat de voorraad lekker slinkt haha niet echt. Dus ja ik ga er gewoon maar mee door. En je hebt gelijk vaak weet je best na zo’n sample of het wat voor je is of niet.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s