Weekoverzicht

Weekoverzicht #159

Beetje kwakkelweek, beetje hoofdpijn, beetje rugpijn, beetje chagrijnig ๐Ÿ˜Š haha. Maar we tellen af richting de vakantie dus het is wellicht ook een beetje psychisch. Hoe mijn week was? lees je mee?

Gedragen

De temperatuur is weer gedaald. Op maandag draag ik een zwarte blouse die ik vorig jaar kocht. Niet veel gedragen omdat zwart toch niet mijn kleur is. Hij zit wel heel fijn. Dinsdag op kantoor, lekker mijn knalroze vest aan, goede keuze want het was best frisjes. Op woensdag de trui van Vero Moda, de zomer laat weer aardig op zich wachten. Donderdag volledige Nikkie outfit. De trui had je al gezien, de broek heb ik denk ik een maand of 2 geleden gekocht in de sale bij de Bijenkorf. Hij is superhoog gesloten en heeft heel veel stretch. Vrij dik ook dus meer voor het najaar en de winter maar ik vond het hoog tijd om hem een keer te dragen. Op vrijdag sluit ik de weer kleurrijk af met een knalroze trui, morgen wordt het beter dus dan hopelijk weer een T-shirtje.

Gegeten

3x een maaltijd van Hello Fresh, We hebben een farfalle (pasta) met kipgehakt, Tortillaโ€™s en Veldsla stamppot met varkenshaas. Op donderdag was ik wel klaar met de week dus nam ik heerlijk een patatje met kroket en op vrijdag ging ik uit eten.

Gewerkt

Op maandagochtend liggen er 4 contract aanvragen voor me klaar dus gelijk maar even knallen op de maandag ochtend. Het is lastig om winkelpersoneel te krijgen dus zorgen dat deze mensen in elk geval kunnen starten aan het einde van de week. Dinsdag op kantoor, we zijn maar met zijn 4-en nog steeds vakantie tijd.

Gekocht

Helemaal niets deze week al heb ik wel wat op internet zitten snuffelen maar eerst maar eens met vakantie dus even de hand op de knip. Er komen nieuwe zomerkits uit van Caroline Hirons en ik vind ze weer fantastisch maar houd me sterk deze keer (voor nu).

Gesport/gewandeld

Tussen de buien door mijn wandelingetjes gedaan. Op maandag bleef het echt miezeren dus dat werd een kort rondje. Dinsdag spotte ik deze mooie zwaan die bij een woonboot aan de haven zijn nest had gemaakt. Donderdag last van mijn rug. Probeer het eruit te lopen maar helaas. Ook met sporten in de avond blijft er een gevoelige plek net onder mijn schouderblad zitten. Ik vermoed dat ik verkeerd heb gelegen in bed maar vervelend is het wel.

Gedaan/bezocht

Op zondag even de toerist uitgehangen in Volendam โ€“ het weer was niet best, dus klein stukje over de dijk gelopen toen maar ergens gaan zitten en een heerlijke smoothie en tosti gegeten.

Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Ha grappig wij waren zaterdag in Volendam. Niet veel bijzonders nog steeds gedoe met ventilatie/warmtepomp en bank. De oude zou woensdag worden opgehaald, kwam er 1 persoon in chique kleding had niets bij zich want “mevrouw zou wel even een tilletje geven” ….lekker aftellen naar je vakantie! Fijne week.

    Like

  2. Roze is echt een kleur die jou goed staat, ik zie het aan de tint van je huid, die wordt direct warmer en sprekender. Van de week zaten hier achter plots 4 zwanen, vader, moeder en 2 kinderen. Ik hoorde zo een geklap op het water dus nam ik een kijkje van achter de schutting. Ze keken mij behoorlijk intens aan, dan moet je ook echt op afstand blijven met die jonkies erbij. Straks naar de tandarts (meer dan een uur rijden), ik heb last van mijn kies/kaak / tandvlees en de pijn trekt naar mijn oren. Geen zin in maar toch maar even naar laten kijken…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s