Friday Finds

Friday Finds – Win actie

Aangezien ik altijd enorm veel leuke reacties krijg op de Friday Finds besloot ik een dat het wel eens tijd werd voor een leuke win actie. De maand september is begonnen dus helaas is het binnenkort einde zomer en dat is jammer natuurlijk.

Om toch nog een beetje in zomerse sferen te blijven kocht ik deze twee kadootjes voor jullie. Er zullen dus ook 2 winnaars zijn deze keer.

Als eerste de cocktailprikkers in de vorm van een walvis. Hoe leuk is deze en hoe gezellig zal deze op een feestje zijn voor een blokje kaas of worst?

De tweede variant is wat groter en heeft wat minder prikkers maar hij is wel reuze leuk ook. Het is een bloem waaraan kolibries hangen en dat zijn dan de prikkertjes.

Leuk toch?

Wil je 1 van deze twee kadootjes winnen dan moet je het volgende doen:

Een reactie achterlaten met welke van de twee je voorkeur heeft

En

Mijn Facebook pagina liken.

Ik maak de winnaars via Facebook bekend, heb je op Facebook een andere naam dan in de comments vermeld zet dat er dan even bij anders kan ik je niet ‘taggen’ in het Facebook bericht.

Over twee weken maak ik de winnaars bekend. Je hebt dan 3 dagen om mij een berichtje met je adres te sturen, reageer je niet op tijd dan kies ik een andere winnaar.

Simpel dus, ik zeg allemaal mee doen.

Fijn weekend

Annette

10 thoughts on “Friday Finds

  1. Ooooh wat een geinige items! Ik was zo benieuwd naar wat het zou zijn en ben verrast dat het prikkers zijn. Laat ik die nog niet hebben in mijn uitzet 😀
    Ik vind de kolibrie geweldig! Echter ik hou ook erg van de zee en kies toch de walvis! Win ik niet, dan ga ik er een kopen, ook voor mijn zoon leuk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s