Unboxing

LookFantastic Box Juli 2017

Daar is hij weer, de maandelijkse unboxing van de beautybox. Deze maand is het thema Pretty in Paradise en zit hij weer in een prachtige box. Palmbladeren sieren de box en ook het vloeipapier en de snippers zijn in het groen. Mijn eerste blik in de box stemt mij positief.

LookFantastic box July 2017

Ook zit er net als elke maand de nieuwste Elle in de box en dat is altijd een leuke extra. Ik blader hem altijd lekker door en daarna gaat hij naar mijn dochter die er vaak inspiratieplaatjes uit haalt voor haar moodboards. Intensief gebruik dus van het tijdschrift 🙂 .

LookFantastic box July 2017

Het bekendste merk is denk ik wel de blauwe tube van Moroccanoil. Mijn ervaring met de shampoo en de conditioner (lees hier) was niet heel positief, maar mijn dochter vond het wel fijn. Deze verzorgende formule (het is een styling crème) rekent af met je doffe lokken. Door de toevoeging van Argan Olie geeft hij ook een mooie glans. Te gebruiken op nat of droog haar, het kan beide. Ik ga het proberen maar Argan Olie en ik zijn meestal geen goede combi.

Moroccanoil Hydrating Styling Cream

Dan een mij onbekend merk namelijk Hot Makeup. Een flinke bronzer in een voor mij prima kleur. Het is een fullsize, blij mee komt wel van pas deze.

Van Cowshed zit er een toner in de box. Helaas met kamille (krijg ik vaak pukkels van) maar ik denk dat ik hem toch ga proberen, het is tenslotte geen product dat uren op mijn huid zal zitten (zoals een crème dat wel doet). Geen parabenen of andere toevoegingen die je niet wilt in je verzorgingsproducten. Lekker voor warme dagen en als hij toch niet voor mij geschikt blijkt maakt mijn dochter hem wel op.

Cowshed Chomomile Refreshing toner

Een handig potje gezichtscrème met SPF 50 van het merk Mimitika. Vrolijk potje met ruim voldoende voor mijn vakantie zo te zien (als ik het echt alleen voor mijn gezicht gebruik). Het is een Frans merk dat zich heeft toegelegd om perfecte gezichtsproducten voor in de zon te ontwikkelen.

Mimitika Face sunscreen

Regenerate stopt een tube tandpasta in de box uiteraard ook onontbeerlijk als je je een godin in het paradijs wilt voelen (je zult die kanjer maar tegenkomen nietwaar?) J. Deze tandpasta kan het tandglazuur herstellen, herstelt het natuurlijke wit en beschermt uiteraard tegen gaatjes. Ik bewaar dit soort tubes voor als ik een paar dagen op reis ga. Voor vakantie gaat er gewoon een grote tube mee.

Regenerate enamel science

Tot slot Jelly Pong Pong, dit merk ken ik nog van de Styletone waar dit merk ook wel eens in zat. Mijn ervaringen zijn niet bijster positief van dit merk. Dit is een 4 in 1 ‘wonder’ product je kunt er namelijk mee highlighten, hem op je waterlijn gebruiken voor een natuurlijke uitstraling, concealer en als basis op bijvoorbeeld de ogen. Hmm, ik weet het niet waterlijn zie ik voor me en zal ook gezien de kleur best goed staan maar de overige toepassingen nee dat lijkt me niet handig.

Het ‘extraatje’ van deze maand is een Collageen shotje van Imedeen. Huppakee in het keeltje ermee 🙂 Na 1 shotje kun je natuurlijk geen resultaat zien maar Collageen drankjes zijn wel in. Wil ik best ook eens uitgebreid gaan testen.

Imedeen Collagen shot

Mooie box, prima producten. Van de 6 producten zitten er 3 nieuwe merken in voor mij en zal ik alles in elk geval wel eens gaan uitproberen. Van de Moroccanoil en de Kamille toner moet ik even kijken hoe ze uitpakken voor me maar verder heb ik er alle vertrouwen in.

Wat vinden jullie?

Annette

17 thoughts on “Unboxing

    • Het zijn best allemaal geode verpakkingen vaak net wat groter als dat bij ons de mini’s zijn 🙂 dus je kunt het product vaak echt wel goed testen en dan eventueel full-size aanschaffen. Het zijn wel over het algemeen wat duurdere producten heb ik al gemerkt.

      Like

    • Ja gek is dat he? omdat het als kalmerend te boek staat. Ik heb het ooit gehad met een product van Yves Rocher en het duurde maanden voor ik van de bulten af was daarom durf ik het ook niet meer aan. Vorig jaar nog met een product van Garnier waar ook een plantenextract in zat waar ik niet tegen bleek te kunnen (dus ik ben altijd een beetje huiverig voor planten extracten in producten) maar weet nu beter waar ik op moet letten dus zodra ik wat voel, stop ik er gelijk mee.

      Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s