Sample Saturday

Annemarie Borlind

LL Regenaration Oogrimpelcrème

Een nieuw merk voor op mijn blog, altijd leuk. Ik heb de afgelopen 7 jaar al zoveel merken voorbij zien komen dat ik het soms niet meer weet of ik over een merk al eens iets heb geschreven. Dan zoek ik even op mijn eigen blog 😊 en nee niets gevonden.

Ik had naar Limburg 2 samples van oog crèmes mee, een tubetje van Espa – daarover een andere keer meer en dit zakje van Annemarie Borlind.

Over het merk

Annemarie Borlind ontwikkelt natuurlijke cosmetica met het grootste respect voor mens en natuur. Het merk is innovatief en duurzaam en gebruikt unieke grondstoffen die iets goeds doen voor uw huid. De oprichtster Annemarie Linder is een pionier op het gebied van natuurlijke cosmetica uit het Zwarte Woud. Met haar cosmetica loste ze eerst haar eigen huidproblemen op en daarna die van haar klanten.

Wat is het?

Oogrimpelcrème – beetje gekke naam want krijg je hier dan juist rimpels van? Misschien gewoon een beetje krom vertaald maar het staat echt op de verpakking haha. Met hoogwaardige plantenoliën; beschermt de oogcontouren en maakt ze glad (aha, dus toch 😉). Ogentroost werkt ontzwellend. Het LL biocomplex met een plantaardige werking waarop patent is aangevraagd. Zorgt voor een zichtbaar stevigere en gevitaliseerde huid. Rimpeltjes door droge huid worden zachter. Het product is vegetarisch.

Wat vond ik ervan?

Echt fijn, de oog crème trekt snel in (in tegenstelling tot die van Espa) en het voelt de hele dag goed gevoed aan. De huid onder mijn ogen voelt heerlijk zacht en ziet er ook ‘zacht’ uit. Ik heb twee dagen met dit zakje gedaan en de oog crème zowel in de ochtend als in de avond gebruikt. Aanrader, lekker spul.

Wat kost en waar te koop?

Bij de Douglas volgens mij het meest voordelig  en dan betaal je voor de fullsize iets meer dan 30 euro. Prima prijs voor een erg fijn product. Ik kan er op de langere termijn natuurlijk niets over zeggen maar de eerste indruk is heel erg goed. Mooi product en ben benieuwd of iemand al eens iets van dit merk heeft geprobeerd?

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

 1. Ja mijn moeder heeft het jarenlang gebruikt 20+ en kocht het vaak bij haar schoonheidsspecialiste die ook aantrekkelijke prijzen had. Zij is er tijdens 1e lock down mee gestopt dus mijn moeder is overgestapt op een ander (drogisterij) merk. Het schijnt dat Börlind de uitspraak heeft: “Als ik het niet kan eten smeer ik het niet op mijn gezicht”. Ze is omdat ze huidproblemen had zelf crèmes etc. gaan ontwikkelen. In Duitsland zie je het merk veel vaker. Maar goed ik heb dus wel van alles geprobeerd met een sample. Mijn moeder wordt 1 januari 85 en haar huid zag en ziet er goed uit dus het zal zeker niet zijn dat het een “slecht” merk is.
  Overigens gebruik ik nu omdat de lucht buiten en in huis wat droger is, en mijn ogen na de staaroperatie ogentroost druppels van Weleda ook erg fijn. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik meen me ook te herinneren dat ik het een keer in een salon heb gezien. Wel een goed verhaal. Weleda is ook goed, helaas omdat ze veel plantenextract gebruiken ga ik het merk uit de weg . In veel van hun producten zit kamille en daar reageer ik niet goed op. Fijn weekend Ilona

   Like

 2. Klinkt goed, zeker die ogentroost die erin zit. Dat ontzwellende kan ik wel gebruiken voor mijn ogen. Volgens mij heb ik wel eens iets van ampullen gehad van dit merk en die waren ook prima. Ik bedenk mij dat ik ook nog ergens samples heb liggen, eens kijken wat ik daarmee kan doen. Geen idee hoe dat eigenlijk zit met de houdbaarheid van samples, maar dat merk ik vast vanzelf 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s