Weekoverzicht

Weekoverzicht #131

Weer een week voorbij en een toch wat saai weekoverzicht van mij maar ik neem je toch even mee door mijn week. Uiteindelijk is het toch altijd weer een best verhaaltje ๐Ÿ˜‰

Maandag

Begin van de nieuwe maand dus we hadden ook nieuwe starters vandaag, 1 in Nederland en 1 in Duitsland, ook 1 bij mijn collega in Frankrijk maar omdat ik toch een introductie training moest doen nam ik haar er gewoon bij ๐Ÿ˜Š. Verder wat vergaderingen en ander geneuzel. Na het werken even gesport en de pasta maaltijd uit de Hello Fresh box gemaakt.

Dinsdag

Op naar kantoor, gelukkig was er geen gladheid. Er waren nog wat collegaโ€™s dus even bij kunnen kletsen met wat mensen. Veel in meetings gezeten want we zijn met een kleine organisatie aanpassing bezig en dat geeft altijd wat gedoe en onrust maar we hebben iedereen gerust kunnen stellen. We groeien nog steeds als kantoor en de business draait gewoon heel goed dus dat is fijn. Eenmaal thuis ben ik wel heel moe en plof ik gewoon op de bank, Isabelle kookt de rijst met gyros en ik kijk naar โ€“ wederom โ€“ een persconferentie die geen goed nieuws brengt. Zoooo klaar mee (net als iedereen ik weet het) maar dus weer de kapper verzetten (stond gepland voor 19 februari) en de schoonheidsspecialiste (stond gepland voor de 20e)

Woensdag

Gewoon weer lekker thuis aan het werk. Ik had nog wat post van gisteren dat op de bus moest. Ik doe dat meestal gelijk als ik naar huis rijdt maar gisteren geen zin meer in. Dus een mooi loopje naar de brievenbus en gelijk even bij โ€™t stoepje wat koeken en brood gehaald. Op woensdag staat er altijd een broodkar bij ons om de hoek. Wel begon het te regenen toen ik net op de hoek van de straat was, gets. In de avond ga ik sporten en eten we de Duitse biefstuk uit de box.

Donderdag

Een redelijk lege agenda โ€“ geen idee hoe dat komt is al weken niet meer gebeurd maar ik geniet er maar even van. Ik werk het medewerker handboek bij zodat deze ook weer helemaal 2021 proof is. In de avond ย sport ik nog maar een keer en begin in een nieuw boek. Ik ben echt gestaag al een hele rits boeken aan het verslijten dit jaar haha maar ja, er is niet veel anders te doen.

Vrijdag

Vandaag heb ik wat tijd uitgeboekt omdat ik aan een juridisch document moet werken en daar echt even geconcentreerd mee bezig moet, zet wel een muziekje op de achtergrond anders is het wel heel stilletjes. Ik klap de laptop lekker op tijd dicht en ga aan mijn weekend beginnen. Met de post komt al het bericht van het bevolkingsonderzoek. Geen aanwijzingen voor borstkanker gevonden. Over twee jaar mag ik weer…

Weekend

Omdat de weersvooruitzichten zo bar zijn besluit ik niet naar de markt te gaan maar vroeg naar de Albert Heijn om de boodschappen te halen, hoef ik daar zondag in elk geval niet voor de deur uit. Er dachten meer mensen zo want het was best druk om 10 uur ๐Ÿ™‚ . Met een vriend rijden we deze week richting Scheveningen voor wederom een visje haha. Nu wel even klaar mee voorlopig. Bij thuiskomst heb ik een pakje met onder meer deze enorme fles conditioner. Gelijk maar even uitgeprobeerd na het sporten, onder de douche en toen op de bank.

Op zondag ligt er dan daadwerkelijk een centimeter of 5 sneeuw bij ons. Ik wil toch even wandelen ondanks dat ik zie dat het nog behoorlijk waait. Ik vind in de kast nog een thermo legging dus die trek ik aan onder mijn spijkerbroek en in de laatste sample sale kocht ik een windbreaker dus die doe ik onder mijn jas. Heerlijk warm maar die snijdende kou aan mijn gezicht oei, best heftig.

Op de hei ligt bijna geen sneeuw allemaal verstoven, ik loop een rondje over het pad omdat dat het meest beschut is, na 20 minuten houd ik het voor gezien en ga ik lekker naar huis. Ik doe het huishouden en plof dan de hele middag met een boek op de bank.

Komende week zijn Timo en ik jarig maar daar lees je volgende week alles over.

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Welkom bij de lockdown birthclub! Ook jarig deze week. Ben in de “horror” winter van ’63 geboren en volgens mijn moeder kon je toen over het IJsselmeer rijden met de auto…Lijkt erop dat het nog wel een week (of 2) zo blijft al hoop ik wel dat code oranje verdwijnt. Zal wat worden als alles weer mag dan stort iedereen zich en masse op kappers, restaurants, winkels, sportscholen etc. etc. Wel prachtig buiten maar de lente is meer dan welkom! Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jammer dat nog niet alles kan, ik moest mijn schoonheidsspecialiste ook afzeggen.
  Het is al bijna 1 jaar geleden dat wij in de corona terecht kwamen en nu nog hartje winter er bij.
  Gelukkig hebben wij een dak boven ons hoofd , eten te kust en te keur en kunnen op de dag nog naar buiten.
  Houd moed en komt ooit weer goed.
  Fijne week met 2 verjaardagen

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik vind de wind ook echt snijdend koud. Ik dacht even leuk een foto in de tuin te maken, ik kon mijn ogen nauwelijks open houden..brrr.. Ach natuurlijk zijn jullie ook jarig in februari! Ook alvast een fijne verjaardag! (ik ga dit keer zelf een taart of eclairs maken, heb de smaak te pakken)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s