Nagelupdate #28

NYC Glamorous Beige

Deze maand besloot ik voor een rustige tint te gaan op mijn nagels. Ik had wat swatches van deze lak voorbij zien komen op het internet en vond hem prachtig. Op naar het Kruidvat dan maar (alsof het een straf is 🙂 ).

NYC Glamorous Beige

In de winkel stond ik natuurlijk toch nog even te dubben over de kleuren. Er waren twee tinten die eigenlijk heel veel op elkaar lijken maar ik koos toch voor de wat bruinere tint. NYC staat niet voor New York City maar voor New York Colour.

De lak droogt supersnel (binnen 60 seconden) heeft een prachtig gel-glans effect en levendige kleuren. Het kwastje is behoorlijk groot en dus brengt de nagellak ook makkelijk aan. Er zou ook een verrijking met Vitamine E inzitten. Prachtig natuurlijk maar aangezien ik een kunstlaagje op mijn nagels heb, heb ik daar verder niet zo veel profijt van.

Als altijd draag ik 2 lagen lak en een transparante topcoat. Ik vind het elke maand weer lastig kiezen welke kleur lak ik aan jullie zal laten zien. Ik neig vaak richting de Nude tinten maar ben ook niet vies van een beetje kleur. Het begint een beetje een sport te worden wat ik ga laten zien maar er komen (net als mascara’s) bijna dagelijks nieuwe kleurlijnen uit en dat maakt het keuze-moment er niet gemakkelijker op.

Volgende maand weer een andere kleur en dan moet ik na gaan denken welke kleur ik op mijn nagels wil tijdens mijn vakantie. Iets dat bij mijn bikini past of juist een heel felle kleur, moeilijk, moeilijk. Suggesties zijn altijd welkom.

Hebben jullie ook wel eens last van keuze-stress?

Annette

21 thoughts on “Nagelupdate #28

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s