Plog

Plog #12

Wat hebben we nog een zalig weer he?! Half september en we genieten nog steeds, althans ik wel. Ik neem je mee langs wat hoogtepunten van de afgelopen week en weekeinde. Op donderdag was ik uitgenodigd voor het Hema Beautybloggers ontbijt.

Hema Event (6)

Dat was naast dat het heel gezellig was en ik weer even kon bijkletsen met de Sonja van www.beautysome.nl ook weer leerzaam (altijd leuk als een visagiste een make-upje doet, zo hoor je toch weer dingen die je dan even kunt uitproberen). Ik ga nog een lang verslag maken van dit ontbijt en die zul je eind volgende week op mijn blog kunnen lezen.

Plog 12 (1)          Plog 12 (2)

Vrijdag had ik een thuiswerkochtend en kon ik even flink meters maken met mijn overdracht voor mijn opvolger. Daar kom ik op het werk niet aan toe. Ik probeer wel af te bouwen maar dat lukt nog niet erg. Komende week mijn laatste volle werkweek en dan zit het er bijna op.

Plog 12 (3)

Ik testte vrijdag ook alvast een look uit met het mooie palette dat ik kreeg van de Hema en de eerste indruk is heel goed. In de middag haalde ik alvast een tas vol met boodschappen en kreeg de heg weer eens een scheerbeurt. Deze keer wel met lange mouwen en tuinhandschoenen om te voorkomen dat ik weer jeuk zou krijgen 🙂

Plog 12 (7)     Plog 12 (4)

Zaterdag naar de markt en nam ik deze leuke roosjes mee met gekleurd blad, had ik de hele ochtend last van tranende ogen en een loopneus. Pfff, meestal heb ik dan na een uurtje al geen make-up meer over van het vegen en snuiten, ach ja, zo hebben we allemaal wat.

Plog 12 (6)       Plog 12 (8)

Bij de Primark haalde ik even twee nieuwe witte hemdjes en een paar sokken, ook al is het nu nog mooi weer, voor je het weet is het weer sokkenweer. Van een vriendin kreeg ik een hele stapel Vriendin 🙂 dus kon ik weer lekker lezen en ook zorg ik dit weekend voor de poes en konijntjes van vrienden die heerlijk een weekend naar Londen waren.

Plog 12 (9)      Plog 12 (5)

Bij Loods 5 kocht ik een kadootje voor een collega die binnenkort jarig is en nam ik dit te leuke kunstwerkje van twee dikke dames mee, ze hadden zo veel verschillende was nog moeilijk kiezen.

Plog 12 (11)

Op zondag ging ik vast even proefrijden naar mijn nieuwe kantoor, ennnnn niet gevonden hahaha nou ja, het was een enorme bouwput, ik heb wel de garage gevonden waar ik mijn auto kwijt moet maar het kantoor zelf is volgens mij achter hekken waar ze nog volop aan het bouwen zijn. Ook testte ik gelijk even een metallic lipgloss uit die het overigens verrassend lang vol hield en echt een goed najaarskleurtje heeft.

Plog 12 (12)

Maak jij wel eens een proefritje als je ergens heen moet?

Annette

22 thoughts on “Plog

 1. Hahaha!!! Ik maak heel vaak een proefritje 😊 Altijd bang dat ik het niet kan vinden. Gelukkig heb je de garage gevonden, dan ben je in ieder geval dichtbij! In welke plaats ga je werken? Ik ben benieuwd naar je metallic lipgloss 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Mooie traan, moest direct denken aan dat schilderij van dat zigeunerjongetje, haha.
  Die oogschaduw ziet er goed uit, zo een lichte kleur “popt” echt lekker! En praat mij niet van tuinieren, ik heb laatst 2 keer (op dezelfde plek) brandnetels eruit getrokken, dan loop ik wel een uurtje te piepen. Pijnlijk!

  Geliked door 1 persoon

 3. Het palette is echt super, maar best wel glim! Hahaha! Vandaag ook een 2e look geprobeerd, was net een kauwgombal! 🤪
  Die stomme klimplant ik laat hem nu maar gewoon groeien, geen zin meer in dat gesnoei.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s