Ooglook TBS

Make up van The Body Shop

Toen ik de goodybag ontving tijdens het Beautypanel zaten daar mooie make up producten van The Body Shop in. Ik ben niet bekend met de make up van The Body Shop dus ik was wel nieuwsgierig. Ik ontving de mooie ‘dikke’ oversized Felt eyeliner met een waarde van EUR 11,- en de shimmer cubes in de kleur spring bronze met een waarde van EUR 22,-.

Eyeliner The Body Shop         The Body Shop oogschaduw

Over de eyeliner staat het volgende te lezen op de website:

Ontdek onze nieuwe Bold Oversized Felt Eyeliner. De eyeliner is perfect voor het aanbrengen van een lijn om en dramatisch statement te maken en je ogen extra goed uit te laten komen.

 • Goede kleurintensiteit

 • Eenvoudig aan te brengen

 • Bevat geen Siliconen

Ik was een klein beetje geintimiteerd door het formaat van deze eyeliner hahaha. Ik gebruik zelf altijd die van de Action (ja, nog steeds, echt een topper) en ik was toch een beetje bang voor een enorm zwart ooglid zeg maar. De swatches op mijn hand stelden me al gerust je kunt er ook een dun lijntje mee trekken. De eyeliner werkt prima en brengt makkelijk aan. Ik gebruik altijd een primer op mijn oogleden voor ik mijn make up aanbreng en hij blijft dan ook prima de hele dag zitten.

eyeliner the body shop      eyeliner the body shop

Ik zet deze wel met de punt naar beneden in mijn make-up bakje zodat de punt wat minder snel uitdroogt. Ja, mooi product, goed zwart ook.

Dan de shimmer cubes

Vier prachtige Shimmer Cubes in zachte, warme bruintinten, perfect voor de lente! Deze schitterende, iriserende oogschaduwtinten zorgen voor een stralende oogmake-up look.

 • Bevat verzorgende Maroela olie

 • Parfumvrij

 • Dierproefvrij

 • Bevat geen Siliconen

TBS oogschaduw

TBS oogschaduw   TBS oogschaduw   TBS oogschaduw   TBS oogschaduw

Wow wat een pigment hebben deze cubes dat had ik niet verwacht. Voorzichtigheid is geboden dus. Ondanks dat ze op de site over een perfecte lentelook spreken (toen is deze vast in het assortiment gekomen denk ik) is het een prima kleuren combinatie voor het hele jaar wat mij betreft. Ik houd van dit soort kleurtjes. Op de ogen pakt hij gelukkig niet al te heftig uit. Je kunt de oogschaduw ook nat aanbrengen dan is hij wel behoorlijk heftig vind ik.

TBS shimmer cubes       TBS shimmer cubes

Blij met deze producten! Leuk om te kunnen proberen anders had ik ze waarschijnlijk nooit zelf gekocht. Ik vind de prijs van de cubes best aan de hoge kant. De eyeliner heeft een prima prijs/pret verhouding wat mij betreft.

Heb jij make up van TBS?

Annette

 

9 thoughts on “Ooglook TBS

 1. Wat kan je met zo’n eyeliner een mooi dun lijntje zetten, dat had ik niet verwacht. Laatst zocht ik een nieuwe en zag ook zo een grote liggen. (essence?)
  Dat gaat hem niet worden, dacht ik…mijn “hele” ooglid (ahum, dat beetje bedoel ik) wordt dan helemaal zwart…hmmm.. misschien toch proberen. Ik ga zo de stad in, even kijken. Wij hebben geen Bodyshop hier, wel in Utrecht. Dus ik weet niet veel over hun producten.

  Like

 2. Ik wacht al een tijdje op jouw make-up review.  iedere keer kom ik bedrogen uit. Gelukkig hij is er vandaag. Ik ben geïntimideerd door het formaat van deze eyeliner…hij is ook best groot vind ik. Wat fijn dat hij de hele dag blijft zitten. Ik ben op dit moment ook op zoek naar een eyeliner. De shimmer cubes van Body shop is prachtig bij jou. Het pigment is echt super zo te zien en te lezen! Fijne producten.

  Like

 3. Ik vind dat je je ogen heel mooi hebt opgemaakt! Ik vind eyeliner meestal heel mooi en ik ben dan ook altijd toch een klein beetje jaloers op mensen die dat zo mooi en zorgvuldig kunnen aanbrengen als jij hier gedaan hebt.
  Nee, van TBS heb ik geen make-up, maar ik heb dan ook nauwelijks make-up. Eergisteren voor het eerst sinds jaren nog eens een mascara gekocht bij de Etos.

  Like

 4. Pingback: Opgemaakt #19 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Ooglook | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s