Max & More – oogsetje

Bij de Action nam ik dit oogsetje mee van het eigen merk Max & More. Ik heb al een liquid eyeliner van Max en die is echt prima (kost geloof ik EUR 0,69 per flesje) dus was ik benieuwd naar dit trio.

IMG_0919

Het setje bestaat uit een Mascara, een liquid eyeliner en een eye pencil. Ik heb de producten uitgeprobeerd en ben behoorlijk enthousiast.  De liquid eyeliner is zoals gezegd prima. Dit blijft ook prima de hele dag zitten en brengt gemakkelijk aan (wel een beetje lastig te fotograferen – zie oogfoto’s hieronder – maar hopelijk krijg je wel een beetje een beeld).

IMG_0921

Het oogpotlood heb ik getest zowel op de waterlijn als onder mijn onderste wimperrand. Op de waterlijn blijft hij echt geweldig zitten (zelfs van de vroege ochtend tot laat in de avond) en is goed zwart. Onder de onderste wimperrand gaat hij wel een beetje smudgen. Kan zijn dat mijn ogen wat ‘vettig’ waren maar ik heb daar bijvoorbeeld met het oogpotlood van Catrice waar ik eerder over schreef geen last van.

IMG_0920

De mascara is mwah! Hij heeft een enorm chemische geur maar gelukkig is dat alleen te ruiken als je het flesje opent. De mascara brengt wel fijn aan en separeert de wimpers heel goed. Maar helaas geen volume. Ik heb van mezelf lange wimpers en hoef dus ook nooit met een wimperkruller aan de slag maar wil dit altijd wel graag benadrukt zien. Dat doet deze mascara niet. Houd jij meer van een subtiele look dat zul je waarschijnlijk heel blij worden van deze mascara.

IMG_0922

Op de 1e foto met alleen de Max & More mascara en op de 2e foto met nog een laagje Volume & Stretch van P2 erover.

IMG_0978IMG_0979

Voor EUR 1,39 een koopje natuurlijk en ik raad hem absoluut aan.

Heb jij wel eens de make up producten van de Action geprobeerd?

Annette

2 thoughts on “Max & More – oogsetje

  1. Pingback: Ooglook TBS | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Opgemaakt #22 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s