Ooglook

Ik kreeg dit prachtige palette van TBS binnen (gewonnen op FB). Het is (volgens mij) een limited edition voor deze kerst. Het palette is verkrijgbaar in twee varianten namelijk Swinging Silver en Grooving Gold.  Ik heb het gouden palette ontvangen met de warme (goud) kleuren. Het ‘zilveren’ palette bevat 4 oogschaduws die in de grijs/blauw/zilver hoek zitten.

Grooving Gold palette     Grooving Gold Palette

Het palette is niet heel goedkoop namelijk EUR 25,- maar de pigmentatie is zeer goed te noemen. Ik schreef al eerder over make up van TBS en dat lees je hier.

Het palette heeft 4 ‘goudtinten’ dus een rose, geel-gouden, een donkerbruine en een mooie Taupe kleur. De pans zijn behoorlijk groot dus wat dat aangaat wel value-for-money.  Je kunt door de goede pigmentatie de kleur goed opbouwen en de ooglook behoorlijk intens maken. Zelf houd ik het toch meer subtiel. Deze kleuren passen heel mooi bij mijn bruine ogen.

Grooving gold palette           grooving Gold palette

De oogschaduw bevat veel glans maar geen glitter. Zelf vind ik dat erg mooi want glitter ben ik niet zo van en ook voor mijn leeftijd is dat niet echt meer aan te raden. De houdbaarheid is heel goed. Als je een primer of oogschaduwbasis gebruikt blijft de oogschaduw zitten waar deze zitten moet en heb je de hele dag plezier van je look.  Je kunt hem dus eventueel voor s’avonds nog intensiveren door bijv. je ogen bij te werken of dezelfde kleuren een beetje nat aan te brengen. Ik vind dit persoonlijk al snel te heftig maar als je wilt kun je helemaal los.

Grooving Gold palette           Grooving Gold palette

Zie hier wat foto’s. Ik vind het echt een pracht palette met echt heel mooie kleuren. Ik heb de rose op mijn bewegend ooglid gedaan. De donkerbruin aan het einde van mijn ooglid en de Taupe kleur in mijn crease. Ook een beetje donkerbruin onder mijn oog als ‘eyeliner’ aangebracht. Ik heb verder de dikke velvet eyeliner gebruikt (ook van TBS) op het bovenrandje van de wimpers en 2 laagjes mascara.

Aangezien het een Limited Edition palette voor de kerst is kan het maar zo zijn dat deze wordt afgeprijsd na de feestdagen (tip :)) maar of hij dan nog verkrijgbaar is weet ik natuurlijk niet.

Wat vinden jullie van deze kleuren en doe jij een andere-dan-normaal look met kerst?

Annette

17 thoughts on “Ooglook

 1. Ah..mooi! Staat je goed! Als ik TBS lees denk ik altijd aan wat anders, ik moet altijd 2 keer kijken, hahaha. Ik smeer wat goud op mijn ooglid, van Maybelline dan… 🙂
  Ik zal eens kijken of ik het op een foto krijg als ik het op heb met de kerst!

  Like

 2. Wat leuk is de verpakking van dit palette en de kleur ook. Ik zie het mezelf helemaal dragen. €25 voor 4 oogschaduw is een best een pittige prijs, maar de Body Shop heeft goed kwaliteit producten.

  Like

 3. Wat een prachtig palette met even zo prachtige kleuren. Staat je ernstig goed!
  Aan de andere kant: ook al smeerde je mest op je oogleden, die ogen van jou zullen nooit lelijk worden.

  Like

 4. Pingback: Nagels #31 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s