Lights of Orient

Essence – Lights of Orient

Als het op limited editions van Essence (of Catrice) aankomt grijp ik heel vaak mis :(. Ik werk de hele week en heb dus alleen de zaterdag om naar de stad te gaan om dit soort aankoopjes te doen. En als er mooie limited editions collecties zijn uitgebracht sta ik 9 van de 10 keer voor een leeggeroofd schap (mega irritatie overigens wat een bende consumenten er van kunnen maken, niet normaal).

Essence Arabian Nights

Deze keer had ik echter geluk en stonden er nog 2 palettes van de Lights of Oriënt collectie in het schap. In de ene had iemand al met zijn vingers gezeten (grrr) maar die andere was onaangetast en ging dus ook direct in het winkelmandje.

Over het palette zegt Essence:

licht en schaduw! met dit oogschaduwpalet met zes warme tinten creëer je naar wens een subtiele of een intensere nude-look.. met zijn kleine duo-applicator, geïntegreerde spiegel en decoratief design is het palet een absolute must have.  verkrijgbaar in we ♥ arabian nights.

Essence Arabian nights

Dit zijn echte Annette kleuren. Wat een beauty dit palette en wat Essence zelf al aangeeft je kunt de intensiteit goed opbouwen dus ook straks in het najaar (laat het please nog heeeeel lang duren) kun je goed uit de voeten met dit palette. Zoals je van mij gewend bent ben ik meer van de subtiele ooglooks. Ik heb al hele fijne wimpers *wink* die met een beetje mascara de blikvanger zijn dus als ik dan ook nog eens heftig op de oogschaduw ga dan vind ik het gewoon too much.

Essence Arabian nights

Die applicator die je krijgt in dit soort palettes gaat bij mij altijd direct de prullenbak in, ik kan niet met dit soort spons-dingetjes werken. De verpakking vind ik wat lastig opengaan maar hij ziet er wel supermooi uit. Echt helemaal in het oriëntaalse thema.

Je vind 6 kleuren oogschaduw in het palette die op de huid (daarom swatch ik ze niet zo graag op deze manier) niet al te veel kleur afgegeven maar op de ogen des te meer. De pigmentatie is echt dik in orde. Vooral de donkerbruine moet ik met voorzichtigheid aanbrengen die doet het goed bij mij. De highlighter kleur is eigenlijk de enige kleur in het palette waar ik niet zo goed raad mee weet. Iets te glimmend wat mij betreft voor een highlighter en de kleur is iets te gelig. Komt vast wel een keer van pas maar in dagelijks gebruik skip ik deze kleur.

Ik vind de lipsticks uit deze collectie ook erg mooi maar die ben ik nog niet tegengekomen, die zijn constant uitverkocht.

Heb jij iets uit deze collectie?

Annette

16 thoughts on “Lights of Orient

  1. Het doosje ziet er zo mooi uit! Maar ik heb verder al zoveel oogschaduwpalettes met dergelijke kleurtjes, dat ik deze maar heb laten liggen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s