StyleTone

StyleTone box Augustus 2015

Het is alweer tijd voor de nieuwe box. Ik ben altijd zo nieuwsgierig als ik de mail krijg dat de box verzonden is. Ik blijf het leuk vinden zo’n kadootje voor jezelf. Ik neem je weer even mee naar de box items van deze maand.

Styletone aug 2015

De box ‘oogt’ wat leeg maar dat komt doordat er met name ‘potloden’ in deze box zitten en die nemen nu eenmaal niet zoveel ruimte in. Zegt natuurlijk verder helemaal niets dus ik ga voor kwaliteit boven kwantiteit deze ronde.

We starten met deze zwarte eyeliner van LookX. Het is een matte versie en ook nog eens long lasting. Ik geloof dat direct want de swatch die ik op mijn had maakte ging er alleen na een goede poetsbeurt weer af. Blij mee en ik ga deze vast veel gebruiken. Hij hoeft niet geslepen te worden maar mocht je toch de voorkeur aan een ‘puntje’ geven zit er aan de achterkant van het potlood een ingebouwd slijpertje. Handig, deze eyeliner kost EUR 17,65

Styletone aug 2015   Styletone aug 2015   Styletone aug 2015

Van het merk So Susan zit er een shaping doosje in. Duur product want dit kleine doosje kost EUR 19,50 wat ik persoonlijk een hoop geld vind. Ik ben niet zo’n shaper maar ik ga het zeker proberen. Ik was ook niet zo van de highlighter maar die van Make Up Revolution die ik onlangs op mijn blog reviewde gebruik ik inmiddels bijna dagelijks :). Dit shaper doosje zit vol met vochtinbrengende ingrediënten als Cacao, Papaja en zeewier extract en zou de huid een frisse uitstraling geven en tekenen van vermoeidheid verbergen.

Styletone aug 2015        Styletone aug 2015 Styletone aug 2015

Vervolgens (logisch ook) een puntenslijper van het merk Stila. Doordat er een aantal potlood producten in de box zitten is dit een goede aanvulling. Je kunt met dit slijpertje zowel dunne als dikke potloden slijpen. Wederom een bruikbaar product. Het kost EUR 5,95.

Styletone aug 2015

Van het merk Pixi krijg je deze maand een oogschaduw potlood. Ik vind de kleur erg mooi, beetje bruinachtig en zeker een kleur die ik veel draag. Ik ben heel benieuwd naar dit product omdat vaak dit soort producten enorm schuiven op je ooglid en dus meestal niet op hun plek blijven zitten. Dat zou dit potlood niet moeten doen, dus dat wil ik zeker proberen. Het heeft licht-reflecterende pigmenten voor een mooie oplichtende ‘soft focus’ look. Dit is dus wel een potlood wat geslepen moet worden.  Het bevat tevens vitamine E en peptiden. Klinkt als een mooi product, ik ga het voor jullie uitproberen. Dit potlood kost EUR 9,99

Styletone aug 2015      Styletone aug 2015

Het laatste product is een lipgloss van het merk Be a Bombshell (leuke naam) en kost EUR 11,50. Wederom een long-lasting product wat volgens de beschrijving in intensiteit is op te bouwen. De kleur is Mauve wat echt een najaarskleur gaat worden. Zelf ben ik niet zo van de glossjes maar de swatch ziet er goed uit en ik geef het een kans en ga hem proberen.

Styletone aug 2015      Styletone aug 2015

Dat waren ze weer voor deze maand. Ik ben er wederom blij mee. Het minste product is wat mij betreft de puntenslijper maar het is verder een prima inhoud met een mooie waarde. Ik ga de producten lekker proberen en mocht er iets uitspringen laat ik het zeker weten.

Wat vind jij van de inhoud van de box?

Annette

 

10 thoughts on “StyleTone

  1. Wat fijn dat je er blij mee bent daar gaat het uiteindelijk om:)Zelf vind ik hem wat minder, ik verbaas me echter over het merk Stilla, dat is een vrij bekend merk in het buitenland, wel jammer dat er dan weer een puntenslijper van moet inzitten. Verder vind ik het jammer dat er alweer bombshell in zit weer So Susan en weer Lookx. Sorry ik ben de boxen nogal zat, het hele idee erachter om nieuwe merken te leren kennen is er niet meer.

    Like

    • Dat kan ik begrijpen, ik ben daarom destijds ook gestopt met de Beautybox. Ik heb de Styletone nog niet zo lang dus ik had nog niets van So Susan. In de StyleTone vind je met name UK merken dat wel. Ik vind het wel leuk dat er producten in zitten die je hier niet zo snel zult aantreffen.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s