Nieuwe kleding

Ik werd benaderd door Sevenbien voor een samenwerking. Eerst natuurlijk even de website gecheckt of dit wel iets voor mij en mijn blog zou zijn. Ik had wel eens van sevenbien gehoord maar er eigenlijk nog niet eerder rond gekeken.

Ik moet zeggen dat ze een behoorlijk uitgebreid assortiment hebben met leuke kleiding maar ook schoenen en accessoires kun je er shoppen. Leuk dus en ik besloot op het aanbod in te gaan. Kijk je even mee wat ik uitkoos?

Sevenbien      Sevenbien

Als eerste deze leuke donkerblauwe ‘bangle’ blouse met kralen. Hij is een beetje boho stijl. Ik vind het echt een blouse waar je verschillende kanten mee op kunt. Bij mooi weer (we hebben tenslotte nog steeds heerlijk zonnige dagen) kun je hem stylen met een shortje en als het wat minder is met een spijkebroek en eventueel een jasje erover. Blij met deze aankoop, hij is simpel maar heeft leuke details waardoor hij toch opvallend is. Deze blouse kost EUR 29,99.

Sevenbien      Sevenbien

Tevens ging ik voor een vest. Zoals jullie weten ben ik dol op vesten en draag ze enorm veel. Eigenlijk ook het hele jaar door. Ik heb het best snel koud en dan is een vest ideaal. Ik ging voor deze leukerd met gele accenten. Het is het model Peru-knit en ook deze kost EUR 29,99. Ook met dit vest kun je eigenlijk alle kanten op. Je kunt hem over een topje of t-shirt dragen maar ook met een blouse eronder. Je kunt hem op een nonchalante manier stylen lekker met je jeans, maar ook wat ‘gekleder’ met een nette pantalon eronder.

Sevenbien      Sevenbien

 

Sevenbien      Sevenbien

Ik ben erg blij met mijn aankoopjes en ga beide items ongetwijfeld veel dragen. Ook heb ik over beide items gelijk complimenten gekregen van de collega’s. Wat vind jij van mijn geshopte items en wat was jouw laatste kleding aankoop?

Annette

De artikelen in deze blogpost heb ik ontvangen lees mijn disclaimer

14 thoughts on “Nieuwe kleding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s