Filorga

Filorga Sleep  Recover

Al eerder heb ik producten van Filorga gebruikt en was daar tevreden over. Bijvoorbeeld deze hele dure zwarte crème die ik heb getest. Nu zag ik bij de ICI Paris een aanbieding voor een nachtcrème samen met een vitamine C serum. Deze was normale prijs EUR 61,- en nu EUR 30,-. Dat leek mij een mooie gelegenheid om nog iets van Filorga te kunnen proberen.

Filorga Sleep recover     Filorga Sleep Recover

Werking:

Een krachtig verkwikkend bestanddeel gekoppeld aan een extract van ontzwellende Indische kastanje, helpt kringen, wallen en lijntjes te vervagen.

Een molecule van de jongste generatie, gecombineerd met hyaluronzuur, herstructureert de opperhuid om vermoeidheidsrimpels te behandelen.

NCTF brengt de productie van bindweefsel weer op gang en voorkomt zo dat vermoeidheidstekenen zich definitief verankeren.

Filorga Sleep Recover anti-fatigue night balm is onderdeel van het Filorga Care assortiment en bevat actieve ingrediënten die uw huid s’nachts herstellen. Met Filorga Sleep Recover staat u op met een stralende en frisse teint.

De Filorga Sleep Recover anti-fatigue night balm is een romige, niet vette balsem met een aangename geur. De crème zorgt er voor dat gif- en afvalstoffen worden afgevoerd en de huid minder vaal oogt. Het actieve bestandsdeel Hyaluronzuur zorgt daarnaast voor een goede hydratie van de huid en het paardenkastanje extract vermindert een opgezwollen gezicht, dikke ogen en wallen.

Net als de overige producten uit de Filorage collectie bevat ook Filorga Sleep Recover de bijzondere formule van 53 actieve ingrediënten die huidveroudering tegengaan en zorgen voor een vollere en stevigere huid.

Filorga Sleep Recover

Naast de nachtverzorging zit er dus een klein flesje met pipet in met een Vitamine C kuur. Wat ik heel vreemd vind en nogal ‘stom’ voor zo’n duur product is dat er op en in de verpakking helemaal niets wordt vermeld over dit serum.

Ik ging dus naar mijn vriend Google en op zoektocht. Wel vreemd dat ik alleen maar lees dat dit flesje dus een aparte poeder zou moeten bevatten die je moet mixen en dan gebruiken. Die van mij ziet er toch echt ‘kant-en-klaar’ uit…..

Ik kan alleen product info vinden over een 21 dagen kuur en dus 3 zakjes poeder die je per week in het flesje moet doen hmmm vreemd.

Filorga Sleep Recover      Filorga Sleep Recover

Deze intensieve vitamine C kuur pakt doelgericht een verslapte en vermoeide huid aan. De stralende teint komt snel weer terug na 21 dagen, terwijl de versheid van het serum gegarandeerd wordt per week door een weekdosis te voorzien die gemaakt wordt en in de koelkast bewaard wordt.  Anti-oxidanten werden toegevoegd om de huidveroudering tegen te gaan.

Anyway, met de pipet breng ik in de avond wat van het serum aan op mijn gezicht. Wat een heerlijk product en wat een heerlijke geur. De nachtcrème ruikt exact hetzelfde als de eerder genoemde crème die ik heb getest. Ook een prima geur. Beide producten smeren lekker uit en de combinatie is heel fijn. Als ik de nachtcrème zonder het serum gebruik vind ik hem wat ‘stroef’ en voelt mijn huid een klein beetje plakkerig.

Filorga Sleep Recover      Filorga Sleep Recover

In de ochtend voelt mijn huid goed en ziet er goed uit. Wel vind ik dat hij iets minder lijkt te voeden als bijvoorbeeld de Esthelle & Thild of de RAU creme die ik heb geprobeerd. Uiteraard was het toen winter en heeft je huid ook wat meer nodig (althans die van mij wel). Nu in het voorjaar is deze helemaal prima.

Het vitamine C serum was na 2 weken op, jammer want met de creme kan ik nog even vooruit. Ik heb dus nu een losse vitamine C gekocht zodat ik toch de combinatie kan blijven maken want die bevalt me prima. Over het vitamine C serum dat ik kocht zal ik nog een apart artikel maken want dat verdient het product zeker.

Al met al ben ik tevreden over de producten. Heb jij al eens iets van Filorga gebruikt?

Annette

 

9 thoughts on “Filorga

  1. Ik heb een keer een serum van Filorga gekocht, was echt super spul! Ik heb Filorga daarom wel hoog zitten. Wat raar trouwens, van je serum, dat er geen gebruiksaanwijzing bij zat!

    Like

  2. Ik heb vorig jaar uitgebreid twee producten getest. Had ik toen opgestuurd gekregen, dus daar was ik heel blij mee! Hele fijne producten, zeker als je ze met korting kunt kopen. Ik vond de structuur van de crème die ik getest heb trouwens op die van Bergman lijken. Ook best een aanrader.

    Like

  3. Pingback: Laidbare | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s