Estelle & Thild – Night Cream Rose Otto

Nadat ik de sample set via Skins had gebruikt (lees mijn artikel hier) koos ik ervoor om de Estelle & Thild nachtcrème in fullsize te bestellen. Dit bleek even wat voeten in aarde te hebben. De bestelling zelf niet hoor die verliep soepeltjes maar toen ik het product had binnengekregen kon ik pompen wat ik wilde maar er kwam geen product uit het potje.

015      016

Direct even contact opgenomen met Skins en er werd direct een nieuw product toegestuurd en ik kon de ‘defecte’ kosteloos terug sturen. Ik vond de verpakking verdacht licht en ik vermoed dan ook dat het een ‘productiefoutje’ betrof en ik een lege verpakking had gekregen :).

Fijn dat het zo snel en makkelijk werd opgelost. De tweede verpakking die ik kreeg deed het gelukkig wel. De crème is erg voedend en je hebt er dan ook maar weinig van nodig. Het is een rijke dikke crème die s’nachts je huid van een goede verzorging voorziet.

017      018

Zelf had ik nog nooit van het merk Estelle & Thild gehoord;

Oprichtster Pernilla Rönnberg, heeft een duidelijke visie: Het gaat om de inhoud. “Ik begon Estelle & Thild vanuit het idee dat biologische huidverzorging zuiver genoeg moest zijn voor mijn dochters Estelle en Mathilde”. Pernilla, voormalig CEO van een huidverzorgingsbedrijf wilde haar kinderen niet bloot stellen aan de schadelijke chemicaliën die gebruikt kunnen worden in cosmetica. Omdat zij niet wil dat iemand een negatief gevolg door het gebruik hiervan riskeert, probeert ze haar kennis hierover te delen. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een volledig organische lijn. Organische grondstoffen zijn puur, er is geen gebruik gemaakt van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Daarnaast zijn deze grondstoffen zeer efficiënt, omdat ze rijk zijn aan vitamines, mineralen en anti-oxidanten.

Over de nachtcrème zegt ze: De ultieme nachtverzorging, gebaseerd op exclusieve en geavanceerde extracten om de huid te herstellen en revitaliseren. Ontwaak met een stralende huid die gladder en zachter aanvoelt. Rijk aan Omega 3,6 en 9 uit Sacha Inchi zaad en krachtige antioxidanten uit bosbessen. Rozenolie ontspant en kalmeert.

019      020

De geur vind ik niet echt heel erg lekker maar ook niet vies, gewoon niet mijn smaak maar het gaat tenslotte om de ‘inhoud’ nietwaar? En die is prima. Zoek je een romige, volle crème die je huid goed verzorgd in de nachtelijke uurtjes dan is dit wellicht een fijne crème voor jou!

Je kunt hem bestellen bij Skins en hij kost EUR 50,30

Vind jij het ook zo leuk om nog onbekende merken te ontdekken?

Annette

 

 

8 thoughts on “Estelle & Thild – Night Cream Rose Otto

  • Dank je Babs vind ik ook. Ik vind het ook leuk om producten te proberen die je niet vaak ziet bij andere bloggers. Soms is het onvermijdelijk maar altijd leuk om er af en toe iets bij te hebben wat ik in elk geval nog niet eerder heb gelezen.

   Like

  • Ik vind van wel Karen. In de ochtend als ik wakker wordt heb ik echt het idee dat mijn huid nog steeds verzorgd is. Het voelt lekker soepel aan en helemaal niet droog of zo. Echt fijn, alleen de geur is echt niet mijn ding en dat is jammer. Meestal wen je daar wel aan na een tijdje gebruik maar dat heb ik helaas bij deze (nog) niet en hij is bijna op nu 😉

   Like

 1. Pingback: Filorga | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s