RAU – White Tea Cream

Kennen jullie het merk RAU ? Ik had er nog niet eerder van gehoord. Maar ik zag een grote variatie aan gezichtsverzorgings producten die heel natuurlijk zijn dus wilde het wel proberen. Het was even zoeken wat ik zou kiezen maar uiteindelijk kwam ik terecht bij de White Tea Cream.

IMG_2467      IMG_2462

Volgens de uitgebreide beschrijving (ik ontving een A4-tje erbij, top) is het een zachte 24h crème met anti-age effect, die zeer goed verdragen wordt. Het is verpakt in een hygienisch pompje (tumbs up!) van 50ml. Er schijnt ook een probeerverpakking te zijn van 5ml (altijd handig).

IMG_2465      IMG_2464

Door de zorgvuldig gekozen ingredienten die bijzonder goed op elkaar afgestemd zijn is de white tea Cream een fantastische verzorging voor mijn huid. Witte thee, Aloe Vera, Panthenol en Shea Butter en nog een aantal olien verzorgen prima. Het geeft een intensieve huidvochtigheid, werken regenerend en bieden bescherming tegen vrije radicalen. Ook zou het verstevigend werken.

IMG_2466      IMG_2463

De crème is zacht van samenstelling (absoluut), trekt snel in (yup!) en verzorgt de huid op en top. De crème is geschikt voor alle huidtypen ook als je een gevoelige huid hebt. Er zitten geen parabenen, PEG’s (ik moest even Wikipedia raadplegen), minerale oliën of siliconen-olie in.

LET OP! De eerste keer nam ik lekker twee pompjes 🙂 hahaha daar kon ik zo ongeveer mijn hele lijf mee insmeren. Veel te veel dus. Ik vind zelfs 1 pompje behoorlijk royaal (zie foto) dus doe voorzichtig, zonde als je product snel opgaat. Een half pompje is meer dan genoeg voor je gezicht en hals.

IMG_2475      IMG_2476

Je kunt de crème dus zowel overdag als ’s avonds gebruiken op een schoon gezicht. Ik heb hem als nachtverzorging gebruikt. Je moet de crème namelijk wel een beetje ‘helpen’ door hem goed in te masseren maar dan trekt hij wel snel in. Overdag heb ik op dit moment een andere crème in de test.

Ik ontving ook een proefje van het White Tea Silk Mask. Deze geeft de huid net even iets extra’s. Het kalmeert en hersteld de huid. Het verbeterd de elasticiteit en voel superzacht aan. Door de toevoeging van vitaminen wordt de werking versterkt. Eventueel kun je dit masker ook als rijke dagverzorging gebruiken. Je laat het masker ongeveer 15 minuten intrekken en haalt dan de restjes weg (en laat de rest heerlijke de hele nacht zijn werk doen). Jammer dat ik maar 1 zakje had J. Heerlijkheid.

Ik ben erg tevreden over de producten van RAU. Heel fijn dat er geen ‘rare’ toevoegingen inzitten en dat het ook voor de gevoelige huid geschikt is. De crème ruikt echt heerlijk en voelt echt superzacht aan.

Aanrader als je een heerlijke nieuwe crème wilt proberen. Ik kocht deze voor EUR 31,95

Ben jij bekend met het merk RAU?

Annette

8 thoughts on “RAU – White Tea Cream

  1. Nee, ik ken het merk niet. Klinkt wel heel goed, pompje, geen overbodige toevoegingen en het inmasseren is zeker lekker voor de doorbloeding van je huid. Leuk om weer eens een ander merk te ‘ontdekken’!

    Like

  2. Pingback: Filorga | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: EPIC | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s