Lipbalm

Figs & Rouge lipbalm – Cherry Blossom

In mijn eerste StyleTone box zat ook deze lipbalm van Figs & Rouge. Ik had al wel van het merk gehoord maar nog niet eerder iets van gebruikt of gekocht. Ik was het in de fysieke winkels ook nog niet tegen gekomen en tijdens het googlen zie ik ook eigenlijk alleen online winkels die het verkopen.

Figs & Rouge lipbalm      Figs & Rouge Lipbalm

De verpakking is natuurlijk super leuk, daar wordt je al vrolijk van alleen al door ernaar te kijken. Maar hoe zit het met de inhoud? Word ik daar ook vrolijk van? Jazeker, het is een heerlijke vettige lipbalm en daar houd ik van. Stel je niet teveel voor van de kleur want die zie je nauwelijks op de lippen. Ik vind dat overigens prima als het maar ‘lekker vet’ is :).

Figs & Rouge lipbalm     Figs & Rouge Lipbalm

De lipbalm is 100% puur en natuurlijk en is niet getest op dieren (het heeft zo’n konijntjes teken). Het claimt barstensvol natuurlijke antioxidanten te zitten en is goed hydraterend. De lipbalm heeft een heel subtiel kersen luchtje wat gelukkig niet overheersend is en je eigenlijk nauwelijks meekrijgt in het gebruik. Prima want geurtjes/smaakjes dat hoeft van mij niet.

Figs & Rouge lipbalm

Ook bevat de lipbalm geen synthetische geur- en kleurstof en ook geen petroleum en parabenen. Wat is er dus not-to-like aan dit product? Wat mij betreft niets, ik vind hem fijn in gebruik, hij blijft de lippen goed verzorgen en ziet er superleuk uit. Als ik dan toch iets te zeuren moet hebben dan zou ik zeggen het aanbrengen want dat doe ik met de vinger (knijp een beetje product uit het tubetje) dus vette vinger maar ja, als dat het enige is?

Figs & Rouge lipbalm        Figs & Rouge lipbalm

De lipbalm kost EUR 6,73,-  www.figsandrouge.com De website is trouwens net zo vrolijk als de producten. Ik houd er van.  Figs & Rouge is een Engels merk.

Heb jij wel eens iets van Figs & Rouge geprobeerd?

Annette

 

6 thoughts on “Lipbalm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s