Sample Saturday

Utsukusy – Telomerasa

Deze week testte ik een sample van de Telomerasa crème van het Japanse Utsukusy. Al eerder kon je van dit merk reviews vinden op mijn blog, bijvoorbeeld van deze oog make-up remover en mascara (klik hier) en het artificial skin serum (klik hier).

Utsukusy Telomerasa's

Wat voor product is het?

De Telomerasa’s crème bevat vitasource (Baicalin op de INCI, afkomstig van een bloem) en dringt door tot de celkern. Voor diep huidherstel en anti rimpel werking. Herstelt schade die is aangericht door de zon en verstevigt de gezichtscontouren, doordat baicalin de cellen opnieuw stimuleert om langere telomeren aan te maken.

Huidverjonging is geen droom meer, maar werkelijkheid. Daarnaast bevat de telomerasa’s crème shea butter die de huid diep hydrateert en littekenvorming tegen gaat en allantoïne om de huid te helpen herstellen.

Geschikt voor de beschadigde huid, voor een rijpe huid, slapper wordende huid, bij littekens en tegen rimpels. SPF 15.

Utsukusy Telomerasa's

Welk merk betreft het?

De producten van Utsukusy Cosmetics zijn ontworpen voor schoonheidssalons, waar er een rijk assortiment aan producten voor thuisgebruik aan gekoppeld is, zodat je optimaal resultaat kan halen.

De producten van Utsukusy Medical zijn cosmeceuticals en zijn ook geschikt voor huidtherapeuten. Ook uit de Utsukusy Medical divisie zijn er prachtige en veilige producten voor thuisgebruik ontwikkeld om zichtbaar huidverbetering te genereren.

Utsukusy Telomerasa's

Wat is de eerste indruk:

Hmm, ik weet het niet zo goed, ik vind het met deze crème jammer dat ik maar 1 zakje heb want ik vind dit een lastige. Mijn huid voelt namelijk wat trekkerig aan na gebruik alsof het toch nog een crème wil hebben. Als ik echter aan mijn huid voel, is deze goed gevoed en voelt lekker zacht aan. Ook als ik in de spiegel kijk ziet het er allemaal goed uit geen ‘droge plekjes’ of iets -waar dat trekkerige gevoel vandaan komt weet ik dus niet- goed maar zou dus maar zo een ingrediënt kunnen zijn?!

Kopen of niet kopen?

Ik zie op de site dat ze een sample pakket verkopen voor EUR 10,- je krijgt dan 5 zakjes van de crème en tevens een kadobon van EUR 10,- (waardoor de samples dus eigenlijk gratis zijn). Voordat ik dus de kopen of niet kopen vraag zou kunnen beantwoorden zou ik dit eerst willen proberen omdat mijn ‘gevoel’en hoe het voelt (volgen jullie me nog) een beetje tegenstrijdig is in deze.

Annette

15 thoughts on “Sample Saturday

 1. Zelf vind ik dit een grandioos merk
  Ondanks dat het parfum bevat (wat mijn huid normaal gesproken slecht verdraagt) is mijn huid zichtbaar opgeknapt.
  Oké de rimpeltjes die er al zaten zijn echt niet plotseling verdwenen, maar mijn huid is wel zichtbaar egaler en super zacht geworden.
  Ik begrijp precies wat je bedoeld met dat trekkerige gevoel.
  Ondanks dat de creme enorm rijk aanvoelt laat het geen vettig laagje achter, het word volledig door de huid opgenomen.
  In mijn geval gewoon een kwestie van wennen.
  Dit gevoel trekt nml vanzelf weg zodra je huid hieraan gewent is.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat leuk om in de Sample Saturday te komen met ons merk! Het trekkerige gevoel wat je beschrijft is bekend: dit komt doordat deze crème de huidlagen stimuleert om beter met elkaar te communiceren en omdat deze crème de huid verstevigt. Je voelt als het ware op micro niveau dat de huid strakker wordt, terwijl je huid bij aanraking inderdaad gevoed voelt. Dit trekkerige gevoel verdwijnt bij dagelijks gebruik, afhankelijk van de conditie van je huid na een paar dagen, of wanneer je huid een verstoorde huid barrière heeft, na een paar weken.
  Groetjes van Utsukusy!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s