Miss Etam – Nieuwe kleding

Het was alweer een behoorlijke tijd geleden dat ik een artikel liet zien met door mij gekochte kleding. Nu had ik ook niet echt iets bijzonders gekocht de laatste tijd maar nu kreeg ik van Miss Etam een leuk shoptegoed en kocht ik de volgende items.

Miss Etam heeft echt leuke kleding moet ik zeggen. Toen ik jonger was kocht ik er regelmatig wat, toen een hele periode niet maar de laatste jaren kom ik er weer regelmatig en kan ik er terecht voor leuke kleding.

IMG_2209      IMG_2210

Dit keer kocht ik twee vesten en twee basic shirts die alle vier onderling te combineren zijn. Ik houd erg van kleur. Voor mij geen zwarte kleding. Ik heb welgeteld 1 zwarte broek in mijn kast en that’s it. Echt waar. Kleur it is! Dit leuke veelkleurige vest trok dan ook gelijk mijn aandacht en verdween al snel in het winkelmandje :). Gecombineerd met dit leuke groene basic shirt staat het lekker vrolijk in de donkere dagen van Januari.

Ik houd sowieso veel van vestjes. Het is makkelijk te dragen en aangezien ik het snel koud heb is het ook handig om aan of uit te trekken mocht ik het toch (te) warm krijgen. Dit blauwe vestje dat een beetje de uitstraling heeft van blazer is ook erg leuk. Ik combineer hem hier met een lekker vel shirt in de kleur Fuchsia/Cerise.

IMG_2212      IMG_2214

De basic shirts kun je natuurlijk eindeloos combineren en hier heb ik er dan ook best veel van in mijn kast liggen. Al ga ik ook veel voor wit. Wit en grijs zijn toch wel mijn favoriete kleuren en daar val ik snel op terug. De foto’s zijn gemaakt door mijn dochter Isabelle (thanks hunny!).

Wat vind je van mijn geshopte items en houd je ook zo van kleur in je kleding?

Annette

12 thoughts on “Miss Etam – Nieuwe kleding

    • Haha dat is jammer Steef, Hele lange vesten ben ik ook niet zo’n fan van. Maar wel die net over je billen vallen (handig voor je skinny’s) dan valt je achterste niet zo op, als 40+ er wordt dat toch een beetje ongemakkelijk. Althans dat heb ik dan.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s