Plog

Weekoverzicht #61

Wat viel er een hoop regen deze week, bij jullie ook? Echt herfst in zijn volle glorie. Op het werk hebben we de kachel maar weer laten aanzetten en ook thuis denk ik dat van de week de kachel aan zal slaan (hij gaat bij mij automatisch – heb ik zowaar geprogrammeerd). Ik heb niet heel veel foto’s deze week maar het was ook een beetje saai allemaal, net als het weer…

Hello Fresh

Gegeten

We hebben de Hello Fresh box weer gekregen deze week. We hadden hem een week of 6 afgezegd omdat we met vakantie er allemaal een periode niet waren en dan vond ik het toch een beetje zonde. Maar deze week dus weer laten bezorgen en we aten op maandag de ravioli met spinazie – lekker gegeten maar ik vond het gerecht wel wat flauw. Op dinsdag aten we de taco’s daar was nog best veel ‘vulling’ van over dus dat heb ik in een bakje gedaan en op donderdag als lunch gegeten, dat was mooi makkelijk. Op woensdag aten we de farfalle met kipgehakt, deze hadden we al eens eerder gehad maar erg lekker dus prima om te herhalen….

kleding plog 61

Gedragen

Op maandag was ik een beetje in the Navy 🙂 donkerblauwe spijkerbroek, donkerblauwe New Balance sneakers en blauw/wit gestreepte trui van Nikkie. Op dinsdag droeg ik de groene trui die ik onlangs bij de Primark kocht, wat een fijne trui is dat en ook nog eens met 30% gerecyclede materialen. De broek is van H&M en kocht ik vorig jaar. Op woensdag een lekker vest (ook van vorig jaar) en de rib-legging van de Zara. Op donderdag een witte trui (Nikkie) en mijn blauwe nep-lederen broek. Op vrijdag de paarse favoriet van vorig najaar/winter en een grijze spijkerbroek.

plog (5)

Chocolademelk

Ik vond het er wel weer voor met die wind en regen dus nam ik uit onze koffiemachine een bakje warme chocolademelk. Hij is wel wat aan de zoete kant maar lekker van genoten. Eigenlijk drink ik op het werk alleen thee en water, een enkel keertje dat ik een cappuccino neem.

plog (8)

Pluim

Voor het vaste recept naar de markt op zaterdagochtend, het was gelukkig nog droog toen ik ging. Net toen ik bij de auto was begon het te regenen dus mijn timing was prima. Ik kocht mooie pluimen (had er eigenlijk bij nader inzien nog 5 moeten nemen) en donkerpaarse bloemen voor op tafel.

plog (9)

Action

Ik ging ook even bij de Action langs om wat decoratie materiaal te halen voor kantoor voor Halloween. We willen een bake-sale doen voor het goede doel dus half oktober wil ik de boel even in Halloween sfeer zetten. Er was gelukkig nog 1 schap met spullen want het was veel sinterklaas en kerst bij de Action maar ik heb leuke slingers, lampionnen en ander leuk materiaal gevonden. Foto’s volgen uiteraard.

plog (10)

Ook nam ik even twee dozen met bollen mee voor in de tuin en die heb ik ook gelijk geplant. Ik ken mezelf als ik het niet direct doe dan blijft het liggen en dan is het hup ineens voorjaar (hoop ik!). Heel benieuwd wat er van op gaat komen. Ik nam een doos rose en paarse bloemen mee.

IMG_3088-BorderMaker

Zondag

Snertweer, wederom dus alleen even snel naar de Intratuin geweest, ik haalde twee kalanchoe plantjes en wat zakjes voer voor Skoet. Oh ja, en een fles Chrysal voor mijn bloemen…. Op de terug nog even snel gestopt bij de Kwantum en de Leen Bakker – ik wil eigenlijk nieuwe gordijnen maar nog in de oriënterende fase.

Hoe was jouw week?

Annette

6 thoughts on “Plog

  1. Inderdaad, wat een vreselijk weer is het. We moeten er maar doorheen desnoods met een snorkel, vreselijk! Die pluimen zijn leuk, heeft Skoet ze al ontdekt? Ik ben bang dat Toulouse helemaal los gaat als die bij mij zouden staan, haha!

    Geliked door 1 persoon

  2. Was gisteren een weertje om in huis te rommelen. Hadden laatst nieuwe matrassen gekocht en gaan de slaapkamer maar weer eens opknappen. Alles al uitgezocht en na onze vakantie maar aan de gang er mee. Gaan volgende week maandag naar Torremolinos. Heerlijk vooruitzicht. Jij bent ook weer goed bezig geweest met van alles. Succes aankomende week.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s