Hema – Lipbalm

Er ging de afgelopen weken een ware buzz rond over de nieuwe lipbalms van de Hema. Mijn nieuwsgierigheid was weer eens gewekt dus ik nam er ook twee mee. Zelf ging ik voor de kleuren 04 en 05. De Hema doet niet aan namen voor hun beauty-producten dat vinden ze waarschijnlijk maar niets :).

IMG_2668     IMG_2669

Deze twee tinten uit de collectie van 8 zijn een beetje ‘van het midden’ de lichtere kleuren spraken me niet aan of zagen er al uit dat ze me niet goed zouden staan,  de donkere varianten gingen meer naar rood en dat is gewoon niet mijn kleur.

IMG_2673     IMG_2674

Twee roze tinten dus, behoorlijk fel en ik moest er dan ook echt wel even een paar dagen aan wennen. De afgelopen maanden heb ik toch met name nude-tinten gedragen dus het was best ‘even schrikken’ zeg maar, haha.

IMG_2675      IMG_2678

De lipbalms zijn hygiënisch verpakt in een cellofaan verpakking (irritatiefactortje – krijg dat maar eens makkelijk los om dan vervolgens zo statisch te zijn dat het aan je hand gekleefd zit en er niet meer af wil, maar dat terzijde 😉 ) dat is fijn want zo weet je dat er niemand al aan jouw lipbalm heeft gezeten.

IMG_2679      IMG_2677

 

Dit zijn toch wel pittige kleuren hoor maar ik houd er toch wel van. Beide kleuren zijn zeer goed gepigmenteerd en glijden heel makkelijk over je lippen. Wij ‘oudere’ dames moeten wel een beetje opletten voor het uitlopen in de lijntjes met dit soort producten want dat doet hij helaas wel een beetje, met name de donkerste kleur.

IMG_2681     IMG_2685

De lipbalms kosten slechts EUR 3,50 per stuk en dat is een prima prijs. Je kunt de potloden niet slijpen en draait ze aan de achterkant omhoog, mooi gedaan en geen gedoe met een ‘jumbo’ puntenslijper dus. Ze blijven ook verrassend goed zitten moet ik zeggen en ondanks dat ik toch weer even mijn ‘hallo Labello’ gebruik om af en toe het droge gevoel een beetje te doen verdwijnen blijft de kleur prima aanwezig gedurende een paar uur.

Ik word blij van dit blijmakertje van de Hema (al is het geloof ik officieel geen blijmaker)

Heb jij deze al geprobeerd?

Annette

De winnares van de Balea win actie =

mandy Mandy stuur me even een email met je adresgegevens dan komen de producten naar je toe.

 

22 thoughts on “Hema – Lipbalm

 1. Ik heb er ook naar staan kijken maar niet gekocht. Eigenlijk omdat ik al zoveel lipsticks heb en ik heb zo een soort potlood liggen, maar dan de chubby stick van Clinique. Was hem helemaal vergeten. (heb deze al jaren)
  Van harte voor de prijswinnares!

  Like

 2. Ik heb er ook twee mee genomen. Ik vind het fijne producten maar geen wonderproducten of zo. Zo goed vind ik ze namelijk ook weer niet. Een MAC lipstick blijft echt wel beter zitten. Maar voor die prijs zijn ze prima en ik vind de kleuren mooi!

  Like

 3. He wat leuk, ik heb een poosje geleden ook die letters gekocht (Action?) om te gebruiken voor blogfotografie 🙂 Ik heb ook een Hema potlood gekocht, maar kan toch niet echt wennen aan dat droge mond gevoel. Wel een prachtige dekking!

  Like

  • Ja die lettertjes zijn leuk he?! Moet wel zeggen dat ik er vaak aan denk als de foto’s al gemaakt zijn haha maar nu was het op tijd gelukt. Ik gebruik ook vaak gewoon labello over de lipbalms voor mij is het ook wat te droog.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s