Boekreview

Karen Rose – Nergens veilig

Van uitgeverij de Fontein ontving ik een recensie-exemplaar van het nieuwste boek van Karen Rose dat Nergens veilig heet. Het is weer een waanzinnig goede thriller die je menig uurtje leesplezier zal geven. Als dit jouw genre is mag je de boeken van Karen Rose eigenlijk niet missen. Ik schreef al eens eerder een review over op het spel (klik hier).

Karen Rose - Nergens veilig

Over het boek:

Angst beheerst het leven van psychiater Tess Ciccotelli. Iemand bedreigt haar patiënten, dwingt hen tot zelfdoding en zorgt dat het lijkt of Tess daaraan schuld heeft. Tess kan de volledige waarheid niet vertellen, daarmee zou ze haar beroepsgeheim schenden. Ook niet wanneer rechercheur Aidan Reagan haar vraagt om een lijst potentiële slachtoffers. En zelfs niet wanneer zij zelf in gevaar blijkt te zijn. Maar hoe lang houdt Tess dat vol? En tot welke prijs?

Het is weer een lekker dikke pil maar elke bladzijde waard. De boeken van Karen Rose hebben ook altijd een vleugje romantiek maar niet op een ‘storende’ manier (als je begrijpt wat ik bedoel) soms slaat het nergens op in het verhaal en al helemaal niet bij een thriller maar hier is het lekker om af en toe even adem te kunnen halen met een goede zoen-scene haha.

Puntje van je stoel hoor met dit boek ook, ik ga natuurlijk geen spoilers weggeven maar ik vond het meer dan verrassend om er uiteindelijk achter te komen wie hierachter zit. Het is een echte page-turner en ik snap ook helemaal waarom deze schrijfster met elk boek dat ze uitbrengt meer fans vergaart.

Het verhaal zit erg goed in elkaar en met elke moord sta je weer op het verkeerde been. Echt heel goed gedaan.

Ik las het boek op mijn ereader maar hij is er uiteraard ook als fysiek boek en als luisterexemplaar. Als je het boek via deze link – Klik Hier – aanschaft krijg ik een paar cent 😊 het is namelijk een affiliate link. Thanks, dat betekent overigens niet dat jij meer voor het boek betaald.

Prima kadotip ook voor de komende feestdagen maar ik denk niet dat je wilt wachten met het lezen van dit boek als je hem eenmaal hebt gekocht. Lekker voor de donkere dagen! Genieten maar. Of moet ik zeggen gruwelen maar?

Wat lees jij op dit moment?

Annette

7 thoughts on “Boekreview

  1. Klinkt top! Ik lees momenteel alles zo een beetje van James Patterson, maar door de leukste ben ik al doorheen. Dat waren de boeken met een Murder Club van 4 vrouwen, een patholoog, rechercheur, advocaat en journaliste. Ik mag maar 10 boeken op mijn e-reader en lees in een moordtempo alles uit tegenwoordig…Dus bedankt voor deze tip! (en meer)

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Boekrecensie | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s