Voorjaarskleding

Ik vond het tijd voor een aantal leuke nieuwe kledingstukken. Het meeste dat in mijn kast ligt/hangt was ik wel een beetje zat na de winter dus tijd voor een aantal nieuwe items. Ik ben goed geslaagd en was totaal slechts iets meer dan EUR 65,- kwijt. Kijk je mee?

IMG_2704  IMG_2705   IMG_2703

Als eerste kocht ik deze leuke broek bij de New Yorker. Hij is van een lekkere stof (niet echt joggingstof maar het heeft er wel iets van weg), zit heerlijk en heeft fijne voorjaarskleuren. De broek is makkelijk te combineren. Hier draag ik hem met een blauwe trui maar met een witte blouse en een spijkerjasje staat het ook enorm leuk. Ook heb ik hem al een keer gedragen met een spijkerblouse, dat stond ook erg leuk. De roze laarsjes had ik nog van vorig jaar, die kocht ik toen bij Van Haren. De prijs van de broek was slechts EUR 14,95.

IMG_2737  IMG_2738  IMG_2740

Bij C&A kocht ik een hele lichtblauwe spijkerbroek (dit is een zogeheten shaping jeans, hij was er ook in het zachtroze). Ik combineer hem hier met een vrolijk t-shirt van de H&M in donkerblauw met bloemetjes. De gele blazer is van Only en die had ik al. Deze combinatie is voor mij echt voorjaar. De broek is ook weer makkelijk te combineren met andere kleding die ik al heb en dat geldt ook voor het shirtje. De broek is EUR 17,50 en het shirtje EUR 9,99.

IMG_2763   IMG_2769

Bij de action kocht ik dit fel gekleurde twill-jasje. Helemaal mijn kleur dit. Wederom goed te combineren met allerlei kleding. Ik draag hem hier in combinatie met een licht roze shirt (zelfde als de donkerblauwe) van de H&M. Het shirtje was EUR 9,99 en het jasje EUR 12,99.

Ook kocht ik bij de action twee enorm leuke jumpsuits maar die zijn echt voor van de zomer. Daar zal ik als het weer een beetje mee zit nog een leuk outfit artikel mee maken. Ik ben weer even voorzien van een aantal leuke items en kan de komende tijd naar hartelust combineren.

Wat vinden jullie van deze items en wat kocht je zelf onlangs voor het voorjaar?

Annette

20 thoughts on “Voorjaarskleding

 1. Leuke kleding Annette!! Ik moet nog gaan shoppen, mijn score tot nu toe is slechts een zalmroze truitje van VeroModa en een lichtgroen gatentruitje van Takko, maar deze gaat na twee keer dragen al giga rafelen.

  Like

 2. Wat en leuk jasje van de Action. Het bovenste setje combineert goed bij elkaar. Die zachte kleur blauw staat goed bij jou. Ik heb laatst een paar witte gympen gekocht bij de Schoenenreus (opheffingsuitverkoop) . Die hebben een ritsje aan de zijkant en veters.

  Like

 3. Heel vreemd…

  Ik dacht dat ik net een reactie geplaatst had, maar zie ‘m nergens terug. Hoop dat ik het nu niet dubbel doe. Ik vind je outfits stuk voor stuk heel mooi, vooral die bovenste. Mooie kleurencombinaties!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s