Smith & Cult

Smith & Cult goodies

Voor May Cay mocht ik naar de lancering van Smith & Cult en dus toog ik afgelopen donderdagmiddag naar Salon Marcel Wanders in Amsterdam.  Mijn verslag van deze middag lees je binnenkort op de site van May Cay. Zodra het online komt zal ik het even linken.

Smith & Cult

Wel laat ik je op mijn site zien wat er in de goodiebag zat die ik mee naar huis kreeg. We kregen een superleuk klein papieren tasje met daarin 4 producten van Smith & Cult.

Smith & Cult dus. Een Amerikaans beauty merk dat begon met nagellak (zonder allerlei schadelijke bestanddelen dus vegan, cruelty free, parabenen vrij en noem ze allemaal maar op) maar nu dus ook een make-up lijn lanceert.

Smith & Cult

Ik kreeg een mini-glosje mee en een nagelvijl en twee fullsize producten namelijk de nieuwe Liplacker en de mascara.

We beginnen met die laatste. Tijdens de launch werd er tijdens een touch-up van mijn make up een klein beetje van de mascara aangebracht (want ik had al mascara op) maar het effect was erg mooi. Je wimpers blijven met deze mascara superzacht, geen harde wimpers dus zoals met veel mascara’s het geval is.

Smith & Cult Lash Dance Mascara

Hieronder zie je mijn wimpers zonder – met 1 laagje – en ten slotte met 2 laagjes. Ik vind het effect erg mooi en vooral het feit dat je wimpers zo zacht blijven vind ik toch wel heel fijn aanvoelen ook. Mooi product. De mascara gaat EUR 28,- kosten.

 

Dan de liplacker tijdens de touch-up kreeg ik de Nude kleur aangebracht, ik hoopte zo dat deze in mijn tasje zou zitten maar het is de rode geworden J. Ik vind de geur niet lekker. Beetje kokos-chocoladeachtig. Dat hoeft voor mij echt niet doe maar gewoon geen geur.

De dame die mij opmaakte gaf al aan dat het een rode kleur is die iedereen goed staat, zowel blonde, brunettes als donkere types kunnen deze kleur allemaal hebben. Ik moet toegeven hij staat mooi, slijt gelijkmatig van de lippen maar het blijft niet mijn kleur. Je betaald maar liefst EUR 27,- voor een exemplaar.

Smith & Cult make up

De verpakkingen zijn goudkleurig met ‘een deuk’ (met de hand erin gemaakt dus elke verpakking is uniek). Zien er luxe uit en dat is het ook wel een beetje natuurlijk. Smith & Cult is zeker geen budgetmerk. Als je interesse hebt in deze producten kun je het beste even hun Facebook pagina nagaan voor verkoopadressen want je vind dit merk (nog) niet overal.

Leuk om zo’n lancering mee te maken.

Annette

*Ik heb deze producten gekregen*

23 thoughts on “Smith & Cult

  1. Wat vind ik deze kleur je prachtig staan zeg, wauw! Ook al vind jij hem misschien niet helemaal geweldig ik vind dat je hem goed kan hebben;). Helaas kon ik niet bij de lancering zijn, anders waren we elkaar misschien tegen gekomen!

    Like

  2. Mooi, mooi, mooi! Ik vond het ook een hele leuke middag – nog steeds jammer dat we in een andere groep zaten – en de spulletjes zien er prachtig uit. Vooral de ‘oneffenheidjes’ op de paletten vond ik briljant gevonden!

    Like

  3. Pingback: Opgemaakt #30 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s