Nagels #7 – P2 Business Woman

Voordat ik met bloggen begon heeft deze kleur bijna 4 maanden achter elkaar op mijn nagels gezeten, hahaha. Totdat mijn nagelstyliste het genoeg vond en toch echt zei dat ik eens een andere kleur moest nemen.

IMG_1869           IMG_1871

Het zegt dus wel wat dit lakje. Hij dekt niet alleen perfect in twee laagjes maar het is dus mijn favoriete nagellak tot nu toe. Ik vind dit echt DE perfecte nude-teint voor mij. Het is een prachtige paars-taupe achtige kleur. Het staat verzorgd en ziet er zakelijk uit (wellicht vandaar de naam?).

IMG_1879           IMG_1883

Ik ben dus echt verliefd op dit lakje en omdat ik hem nog niet op mijn blog had laten zien vond ik het en mooie gelegenheid om hem nog even uit de kast te halen en aan jullie te laten zien. Het lakje komt dus van de DM en volgens mij zijn deze lakjes maar EUR 1,95.

IMG_1880           IMG_1881

Volgende week ga ik lekker alvast naar de kerstmarkt in Centro – Oberhausen (ja lekker bijtijds dus ik hoop dat het dan nog niet zo druk is) en dan kan ik ook gelijk weer even bij de DM langs. Nu December eraan komt ga ik natuurlijk uitkijken naar een mooie lak  voor de feestdagen. Zelf houd ik helemaal niet van rood dus dat wordt hem niet en ook niet iets met enorm veel glitters dus de zoektocht wordt geen makkie.

Ik houd jullie op de hoogte en als ik een mooie vind zul je die vast terugzien in een volgende nagel update.

Weten jullie al welke kleur je voor de feestdagen op je nagels wilt?

Annette

7 thoughts on “Nagels #7 – P2 Business Woman

  1. 4 maanden… toch niet achter elkaar? Dan zou het superlak zijn! Mooie kleur, ik ga ook eens zo een tint proberen. Hoop ooit in Duitsland te komen en daar eens rond te kunnen snuffelen. Zie vaak dit merk langskomen en meestal heel positieve reviews gelezen!

    Like

  2. Pingback: Nagels #29 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s