Sample Saturday

Philosophy – Miracle worker

Van het merk Philosophy vind je al meerdere reviews op mijn blog. Bijvoorbeeld van de fijne reiniger Purity Made Simple (klik hier) of de Renewed Hope in a Jar (klik hier). Jammer dat we op dit moment wat weinig horen van het merk. Op vakantie testte ik deze sample van de Miracle worker voor je uit.

Philosophy Miracle worker

Welk merk?

philosophy is een beautymerk dat vrouwen inspireert om zich op hun best te voelen. het merk wordt gedreven door inspiratie, het geven van kracht en het bieden van eerlijke producten. philosophy heeft als doel het delen van kennis, het brengen van plezier en het vieren van een mooie huid én mooie dagen. philosophy is een expert in geavanceerde skincare, gebaseerd op een medische achtergrond, en geeft de belofte van bewezen resultaten.

alleen door ‘mind, body & spirit’ samen te voegen zorg je ervoor dat je er niet alleen op je best uitziet, maar dat je je ook zo voelt!

Wat is het?

De Miracle worker is een moisturizer voor overdag met een hydraterende, smeltende textuur om de huid zo complete mogelijk te helpen zich te beschermen en te verdedigen zodat ze zichzelf beter dan ooit kan verjongen. De huid is steviger, compacter, voller en stralender, met minder zichtbare rimpels en poriën.

Miracle worker Philosophy

Wat vond ik ervan?

Fijne sample. Ik vind de beloftes wel een beetje bla bla maar dat kun je het merk niet kwalijk nemen, dat doen de meesten. Helaas kan ik na eenmalig gebruik niets zeggen over deze claims en of ze waar zijn. Daarvoor moet je de crème echt wel minimaal een week of 6 gebruiken. Hij is zalig voelt lekker op de huid en zorgt voor een goede verzorging dat is wat ik eruit haal na gebruik.

Miracle worker Philosophy

Waar te koop en wat kost het?

Je kunt de Miracle worker voor rond de EUR 45,- online kopen zie ik als ik Google even erop los laat. Bij ICI Paris XL is dit merk te koop maar daar zie ik alleen de ‘ultimate’ versie van deze crème en dan is hij gelijk EUR 75,-. Niet voor iedereen zijn budget dus.

Annette

10 thoughts on “Sample Saturday

  1. Wat een naam; mirical wrker. Dan verwacht je iets wonderlijks, maar ik dacht al kan je dat testen met een sampler? Maar misschien klopt het, we weten het niet. Toch leuk om te lezen. Fijn weekend.

    Geliked door 1 persoon

  2. Die peeling van Philosophy staat nog steeds op mijn verlanglijstje, ik ben even de naam kwijt. Die schijnt ook zo goed te zijn…Ik geloof direct dat deze crème ook lekker is, inderdaad best jammer dat je er weinig over terug ziet in blogs. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s