Boekreview

Sam Holland – De Echoman

Het is er weer echt het seizoen voor. Een spannend boek. Als je echt even op het puntje van je stoel wilt belanden dan heb ik een heerlijke thriller voor je.

Samenvatting:

Jessica Ambrose is op de vlucht. Ze wordt verdacht van het in brand steken van haar woning, waarbij haar echtgenoot is omgekomen en haar dochtertje zwaargewond is geraakt. Haar enige hoop is de gewetenloze rechercheur Nate Griffin, die ervan overtuigd is dat ze onschuldig is. Samen proberen ze de ware toedracht van de zaak te achterhalen.

Wanneer er in korte tijd meer verdachte zaken en moorden plaatsvinden, staat de politie voor een raadsel. Dan ontdekken Jess en Nate een link tussen de misdaden: iemand kopieert de moordmethoden van bekende seriemoordenaars uit de geschiedenis. Ze openen de jacht op een dader die zij ‘de Echoman’ noemen en zijn vastberaden hem te stoppen. Maar de Echoman maakt zich alweer op voor een nieuw meesterwerk…

Mijn mening

Ik weet dat er op Netflix (geloof ik) een serie over Dahmer is? Nou die seriemoordenaar komt ook hier aan bod. Deze moordenaar kopieert ‘beroemde’ seriemoordenaars en dus gruwel gegarandeerd. Ik dacht even te weten hoe het zat maar werd toch verrast. Heerlijk is dat. Dit is zeker een boek om lekker mee op de bank te kruipen (ik las hem aan het zwembad in het zalige Lefkas) onder je dekentje met een kop thee of koffie. Flink uurtjes leesplezier gegarandeerd. Ik geeft nooit spoilers weg want ik ga niemand zijn leesplezier ontnemen maar als thrillers jouw genre zijn dan is dit een aanrader.

Overweeg je het boek te kopen dan zou ik het tof vinden als je het middels deze affiliate link wilt doen:

Klik hier om te kopen

Wat lees jij nu?

Annette

6 thoughts on “Boekreview

 1. Klinkt als een heerlijk spannend boek. Binnenkort maar weer eens een thriller lezen. Lees nu Verlaten vrouwen van Corine Koole, ik lees het uit maar 5 verhalen was voldoende geweest komt uiteindelijk allemaal op hetzelfde neer. Verder recent begonnen aan het Zevende kind van Erik Valeur nu 50 bladzijden gelezen maar moet er nog erg inkomen. In de reviews lees ik dat het boek gemakkelijk 200 bladzijden korter had gekund 🙂 voorlopig nog iets te lezen dus. Een thriller lees ik altijd veel sneller omdat het zo spannend is. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb net een dikke pil uit van bijna 600 bladzijden. Heb ze liever half zo dik vaak verzanden te dikke boeken in details en raak je de draad kwijt maar deze was top. Nu in de nieuwe Nathalie Pagie begonnen maar nog niet enthousiast. Fijn weekend Ilona 👋

   Like

  • Ik lees eigenlijk altijd in de avond op doordeweekse dagen. In het weekend ook wel overdag en met mooi weer graag in de tuin. Ik lees ook met name thrillers maar probeer het sinds dit jaar ook wat meer af te wisselen met andere genres.

   Like

 2. Klinkt als een boek voor mij, spannend! Zo ben je ook direct weer bij welke seriemoordenaars er in de loop van de geschiedenis geweest zijn. Ik lees nu Lucy van Hanneke Meier. Het gaat over een vrouw die meedoet aan een gruwelijke spelshow. Net in begonnen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s