Weekoverzicht

Weekoverzicht #217

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Ik wandelde op de hei en kwam daar oog in oog met mijn ‘wandelvriendinnen’, had weer een bestelling van Uitgekookt en kreeg een avondje visite. Lees je mee?

Werkweek

Deze week stond een beetje in het teken van de voorbereidingen van onze kerstlunch. De datum is geprikt, het buffet gekozen, de aanwezigheidslijsten gemaakt en plannen voor een loterij, waarbij we tijdens een teamleider overleg de regels dusdanig aanpasten dat we flink de slappe lach kregen, ging helemaal nergens over maar was even heerlijk. Van mijn collega kreeg ik nog een lekkere doos chocolade voor het opvangen van haar werk tijdens haar afwezigheid, heel lief (en lekker).

Moneyplanner

Een paar maanden geleden bestelde ik al de moneyplanner in de voorverkoop. Afgelopen week viel hij dan op de bus. Wellicht dat ik er nog een artikel over ga maken als ik er een beetje handigheid in heb gekregen. Je gaat dus maandelijks (een jaar lang) je inkomsten en uitgaven bijhouden eventuele spaardoelen opstellen of kijken hoe je kunt besparen op bepaalde uitgaven als je het inzicht hebt dat er toch wel veel geld naar 1 bepaald iets gaat (bijvoorbeeld boodschappen, of kleding kopen). Deze planner is gemaakt door Renee van Porterenee.nl echt een leuke site om te volgen. Ik volg haar op Instagram maar lees ook regelmatig op haar blog.

Fijne basics

Bij de Etos nam ik nog even wat fijne basics mee. Mijn oog make-up remover is bijna op en deze heb je als je mijn beauty empties kijkt wel vaker gezien. Goed en snel haalt hij je oog make-up eraf. Mijn oogschaduw primer is ook zo goed als leeg dus ook daar een nieuwe tubetje van en ik name omdat op de verzorging de 2e halve prijs was een reiniger mee, die zal ik testen en wellicht komt daar dan een review van.

Outfitjes

Op maandag droeg ik een nieuwe blazer in een beetje crème-kleur. Ik zal hem nog wel een keer goed op de foto zetten. Dinsdag vest met blouse, woensdag de aqua-blauwe trui en op donderdag mijn flair met ‘spencer’. Vrijdag kreeg deed ik een ‘houthakkers’ lookje 😊

Uitgekookt

Drie maaltijden uit mijn Uitgekookt box deze week. Ik begon met Risotto, erg lekker maar ik vond hem ook best machtig en kreeg mijn portie niet helemaal op. De tweede maaltijd waren krieltjes met een kip-kerrie ‘prutje’ – klinkt oneerbiedig maar was erg lekker. En de laatste maaltijd was Hachee met rode kool, heerlijk! Er zijn ook weer 4 nieuwe maaltijden bezorgd. Ik vind het een uitkomst.

Weekend

Vrijdag kreeg ik eters dus naast het huis een beetje aan kant brengen (mijn vaste routine op vrijdagochtend) was het boodschappen doen en eten voorbereiden. Het was een hele gezellige avond met lieverds die ik tijdens mijn vakantie had leren kennen.

In de tuin spotte ik nog 1 Dahlia in bloei, wel de laatste want de rest is allemaal al uitgebloeid. Lekker nog zo’n dotje kleur in de tuin want verder is het al een kale bende. In de straat ligt het blad echt bijna knie-hoog en ik ging met dat lekkere weer maar even de hei op voor een flinke wandeling. De ‘dames’ waren er ook en besloten het pad op te komen dus kon ik weer van het pad af, dwars de hei over hahaha

Bloemen gekocht op de markt en kaas (had helemaal niets meer) en verder op zaterdag wat opgeruimd in huis kan ik gelijk even langs de stort van de week met een auto vol ☹. Zondag naar mijn zus geweest om wat voor te bereiden voor mijn vader die over 2 weken 80 wordt.

Komende week ga ik voor de herhaalprik en heb ik een lunch op de planning staan. Meer daarover volgende week. Hoe was jullie week?

Annette

7 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Nog steeds prachtig die hemelsblauwe trui! Volgens mij zijn de huismerken van Etos altijd 2e halve prijs. Ik kocht vorige week een roomspray en geurstokjes. De broer van mijn moeder overleed maandagavond toch nog zeer onverwacht en vanwege oversterfte kan hij pas is er pas as. donderdag plaats voor de uitvaart. Afgelopen en komende week dus bijna permanent in Amsterdam. Fijne week

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk die blazer, je weet het, ik ben dol op blazers!
  Die wandelvriendinnen, wat zijn ze mooi. Wel groot als je oog in oog met zo een beest staat denk ik.
  Ik ben nog steeds akelig van die prik, wat grieperig, spieren gevoelig, niet helemaal top. Maar hopelijk de winter in met een gerust hart.

  Geliked door 1 persoon

 3. Prachtig, de Schotse Hooglanders. Kom ze ook vaak tegen in de duinen hier. Die maaltijden zien er toch wel goed uit zeg.
  Herhaalprik wil ik ook nog wel halen maar kan pas eind december omdat ik eind september corona had. Maar hij komt er zeker. Ga januari naar Florida, wellicht is het voor de US straks ook nog een vereiste (nu alleen nog de 1e 2 basisprikken, de 1e booster is niet verplicht, die heb ik overigens ook)
  Ik was lekker een nachtje naar Oberhausen, lekker geshopt in Centro en uiteraard bij DM.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s