Weekoverzicht

Weekoverzicht #199

Wat een heerlijk korte werkweek was het. Ik had maar 2 dagen op kantoor en 1 dagje thuiswerken deze week. Lees je mee hoe het verder was deze week?

Werken

Korte week dus even aanpoten. Want dan probeer je toch in 3 dagen te doen wat je min of meer normaal in 4 dagen doet. Het handboek voor de medewerkers heb ik kunnen afronden en uitsturen. Best trots op want het is mijn eerste grote project dat ik heb afgerond. Nu ga ik een aantal workshops voorbereiden die na mijn vakantie ingepland moeten gaan worden.

Outfits

Op maandag droeg ik een printjesbroek van de Hema, heerlijke broek van een fijne stof en maar 9 euro 😊 deze mag ook zeker mee op vakantie want zit lekker en is dus ideaal straks voor in de bus. Op dinsdag ging ik voor blauw met een lichte jeans en blazer. Op woensdag een vrolijk blousje dat ik vorig jaar al kocht. Donderdag een lekkere lichte outfit met het witte knit-wear shirt en wederom de lichte jeans. Het weekend werd het ietsje frisser dus deed ik een trui aan.

Bankstel

Op maandagavond moest ik mijn oude bankstel aan de weg zetten. Het GAD kwam het dinsdagochtend ophalen. Samen met mijn dochter de regenbuien getrotseerd en de bank aan de straat gezet. Zal je altijd zien is het 2 weken droog en moet je zoiets doen en dan ben je zeiknat 😦

Hemelvaart

Op Hemelvaartdag ging ik naar Noordwijk, daar was een Ibiza markt. Erg leuk en echt veel kramen. Wel erg veel van hetzelfde, haha maar dat mocht de pret niet drukken. De wind was best heftig maar het was droog en de temperatuur was ook dikke prima. Ik kreeg van de vriend die mee was deze leuke – van cortenstaal – vogel voor in de tuin. Hij hangt inmiddels in de boom en gaat dus helemaal ‘roestig’ worden.

In de prijzen

Twee prijzen kwamen er binnen van de vriendenloterij. Mijn ouders hadden deze gewonnen maar geven die brieven meestal aan mij en dan zoek ik iets leuks uit 😊. Ik had dus een boekprijs en nam het nieuwste boek van Cilla & Rolf Borjlind – De samaritaan. Tof boek ben over de helft. En we wonnen een ander cadeau en daarvan besloot ik een Jan van Haasteren puzzel te nemen.

Weekend

Vrijdag heb ik heerlijk met mijn dochter een flink stuk gewandeld en s’middags kwam er een appje van vrienden of we gezellig wat gingen eten? Ja, heel gezellig en ook buiten gezeten al werd het op het einde wel echt frisjes. Vergeten foto’s te maken van het lekkere eten maar bij het toetje dachten we eraan. Het was Witte chocolade cheescake met frambozen. Zalig!

Zaterdag alleen even bloemen gehaald op de markt. Rozen en Alstromeria’s de bloemen van vorige week waren ook weer prachtig uitgekomen maar begonnen op zaterdag uit te vallen dus precies goed getimed.

Op zondag even langs mijn zus geweest want die was jarig afgelopen week. En dan is je korte weekje dus toch snel voorbij 😊.

Hoe was jouw week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Ah wat schattig dat vogeltje. Leuk dat witte shirt staat je goed:-) Mijn moeder is aan het revalideren maar i.v.m. plaatsgebrek moet dat in een noodtempo:-(( Wij zijn haar huis aan het aanpassen voor zover wij dat kunnen. Helaas heeft de thuiszorg/wijkverpleging enorme wachtlijsten dus ik overweeg om een paar maanden in Amsterdam te gaan wonen. Maar twijfel ook want zo wordt er nooit iets opgelost. Er zijn in het revalidatiecentrum zelfs 2 mensen die veel zorg nodig hebben maar niet naar huis kunnen omdat er geen personeel is….Met die puzzel ben je wel even zoet. Fijne week! (je laatste toch voor je vakantie?)

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk zo een Ibiza markt, daar ben ik nog nooit geweest. Op Ibiza en zo een markt. Maar ik snap dat je vaak hetzelfde ziet bij die kraampjes. Dat vogeltjes is zeker schattig, leuk zo in een boom!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s