Garnier Skin Naturals

Garnier’s Skin Naturals Serums

Ik kocht 2 serums uit de Skin Naturals lijn van Garnier toen ik in Kroatië was. Ze zijn alle twee schoon leeg dus tijd voor een review.

Het vitamine C-serum

Ik heb al aardig wat reviews van Vitamine C serums op mijn blog staan. Van de wat duurdere merken (bijvoorbeeld die van Novexpert) – tot meer budget vriendelijk die van de Balea of die van Revolution. Ik gebruik dus al tijden vitamine C in mijn huidverzorgingsroutine.

Over het product:

Verbeter uw glans met het Garnier Vitamine C Serum. Dit stralende serum helpt uw huid te verfrissen en te verjongen, voor een gezond uitziende teint. Dit krachtige ingrediënt, verrijkt met 3,5% vitamine C, vermindert de zichtbaarheid van pigmentvlekken en helpt uw huid te verhelderen. Niacinamide helpt de huid diep te hydrateren en de elasticiteit te bevorderen, terwijl salicylzuur onzuiverheden op milde wijze verwijdert.

Deze super formule is verrijkt met citroenextract, bekend om zijn verhelderende eigenschappen, dit krachtige superfood onthult een stralende gloed. Het zijdezachte serum maakt de huid glad en laat de huid voelbaar zachter aanvoelen. De snel absorberende formule zakt moeiteloos in de huid zonder een zichtbaar residu achter te laten. Verpakt in een 40% gerecyclede glazen fles, zowel de doos als de fles zijn recyclebaar.

Mijn mening:

Echt een prima serum, trekt goed in en was ook prima te gebruiken onder mijn dagelijkse make-up. De geur is lekker en mijn huid voelde de hele dag goed gevoed aan. Ik gebruik wel altijd nog een moisterizer over mijn serum’s en dan gaat mijn make-upje erop.

Hyaluronic Aloe Super serum

Het tweede serum dat ik had was die met Hyaluronzuur en Aloë extract. Deze vond ik ook echt een feestje. Lekker fris, ze hebben het zelf over een ‘verkoelende’ textuur dat voelde ik niet zo, maar trekt ook snel in en is vooral fijn voor de wat droge huid en zorgt voor dorstlessende hydratatie 😊.

De veganistische formule is versterkt met een krachtig trio van 3% hyaluronzuur, aloë vera en glycerine, die in synergie werken om de huid diep te hydrateren en vocht vast te houden. Het serum helpt de aanblik van droogheid en fijne lijntjes te minimaliseren en geeft de teint een mollig en bedauwd uiterlijk.

Prijs en verkrijgbaarheid

Beide serums zijn mij prima bevallen, ik heb geen significante verschillen gezien op mijn huid maar dat komt ook omdat ik al heel lang dus producten met vitamine C en ook met Hyaluronzuur gebruik (het zit tegenwoordig in heel veel huidverzorging). Prima te betalen ze kosten rond de € 10,- per stuk, beter natuurlijk om te wachten op een 1+1 aanbieding of te shoppen ‘over de grens’ ik betaalde als ik het me goed herinner zo’n € 7,- per flesje bij de DM. In Nederland goed verkrijgbaar zowel online als bij winkels als Kruidvat of Etos.

Heb jij deze serums al eens geprobeerd?

Annette

12 thoughts on “Garnier Skin Naturals

 1. Ja ik heb (volgens mij was het toen net nieuw) het Vitamine C. serum gebruikt was toen een actie bij het Kruidvat 1+1 gratis dus helaas geen Euro 10,00 🙂 zie dat het bij de DM 11,95 kost dat is dus bijna nog goedkoper dan hier 1+1, of zoals ik steeds vaker zie 2e artikel voor 1 Euro. Anyway ik vond het een fijn serum maar had wel steeds last van rullen nadat ik een dagverzorging had aangebracht. Dat ligt niet aan het serum want heb ik vaker. Heb het uiteindelijk ’s avonds opgebruikt. Kan mij nog wel herinneren dat het pipetje waardeloos was zoals bij de Vitamine C. van Balea. Zou een pompje meer op prijs stellen maar het ziet er natuurlijk interessanter uit want de serums van high end merken hebben ook zo’n pipetje. Het andere serum ken ik niet maar klinkt aantrekkelijk. Binnenkort toch maar weer eens naar de DM. Fijne dag geniet nog maar lekker. Hier code geel en oranje in Egypte waarschijnlijk ook maar dan van de zon 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi Annette
  Ik heb ze na je shoplog ook gekocht bij de Dm voor €9,95 maar nu waren ze wat duurder geworden maar hier in Nederland zijn ze echt te duur ik vind ze allebei wel oké alleen die met de alö Vera een beetje te plakkerig dat was het enige min puntje geniet nog van je vakantie hier in het zuiden van Nederland zitten we in de sneeuw zullen we ruilen ☺️

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik gebruik al een tijdje geen speciale Vit. C serum maar het zit ook in mijn dagverzorging. Over een tijdje eens kijken naar die van Revolution. Ik heb nu de retinol van hun en die vind ik helemaal prima. (het is hier koud en het begint net te sneeuwen brrr…)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s