Unboxing

Beautybox April 2022

Wat was hij er razendsnel deze maand dus ik heb mijn vrijdag artikel even doorgeschoven en deze er tussen gezet. Ik laat je dus zien wat er in de beautybox van Lookfantastic zit van de maand April. Weer 6 mooie producten waarvan er 1 al op blog staat. Namelijk de Verso – hydrating serum – klik hier. Helemaal niet erg want ik vond het een heerlijk serum dus ga hem met liefde nog een keer gebruiken. Ook de Elastizer van Philip Kingsley heb ik in een sample Saturday besproken – klik hier – ook een topper!

Kijk je mee naar de overige producten in de box?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s