Weekoverzicht

Weekoverzicht #191

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Het was een enerverende week op het werk met hoog bezoek en ik was ook behoorlijk moe. Weet niet of het door het verzetten van de klok kwam of door de omslag van het weer.

Werken

Lekkere week weer. We hadden op dinsdag ‘hoog’ bezoek want de Vice President was op bezoek samen met het hoofd van Supply Chain. Was leuk dat ze er waren maar het kost bakken energie heb ik wel gemerkt. De collega’s stonden allemaal onder hoogspanning om het bezoek zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik had daar niet zo last van maar hielp wel met de lunch verzorgen ivm ziekte, deed een presentatie en moest vervolgens de medewerkersbijeenkomst in goede banen leiden. Ging allemaal prima maar je bent toch uit je normale ritme en je ‘gewone’ werk blijft een hele dag liggen.

Hello Fresh

Ik had weer een box deze week maar de komende 2 weken in elk geval weer afgezegd. Ik vind de kwaliteit de laatste weken echt een stuk minder en heb ze dat ook al diverse keren gemaild. De groentes komen vaak beurs/gebutst aan en als je het dan nog 2 dagen moet bewaren is het vaak behelpen en soms zelfs weggooien omdat het dan echt niet meer te gebruiken is. Baal er wel van maar ik vraag me af of ze niet aan hun eigen succes ten onder gaan inmiddels en dat de vraag gewoon te groot is? Ook ging er op FB een filmpje rond van een box met een muis erin….ieuw echt goor.

Anyway, we aten Duitse biefstuk met aardappeltjes, Farfalle met bospaddenstoelenpesto, en krieltjessalade met kip. Hierbij ontbraken dus de sperziebonen. Je kunt het heel makkelijk in de app aangeven en krijgt dan direct een tegoed op je volgende box maar wel stom als er een redelijk cruciaal ingrediënt van je menu mist.

Outfits

Het werd toch weer frisjes, brrr dus de truien kwamen toch weer uit de kast. Op maandag droeg ik een zijden blouse met vest, op dinsdag de groene broek met het witte knitwear truitje en op woensdag helemaal grijs 😊 thuiswerkdag dus lekker comfortabel.

Op de markt scoorde ik nog dit leuke oranje vestje. Er zat een piepklein gaatje in en dus mocht ik hem voor 15,- in plaats van 30,- meenemen. Thuis gelijk even met wat oranje garen dichtgemaakt zie je niets meer van dus dat was een mooi mazzeltje. Donderdag deed ik hem gelijk aan.

Weekend

Vrijdag deed ik het huishouden en ben ik s ’middags even een rondje Bussum gaan doen. Verder niets gekocht gewoon even lekker rond gelopen. Op zaterdag naar de markt. Ik nam een pak Ranonkels mee, vond ze wel wat slapjes toen ik ze op de vaas ging zetten dus moet even kijken hoe ze zich houden deze week. Ik kocht een lekker pondje drop 😊 en een mooie knalroze – mijn lievelingskleur – Kashmir sjaal haha echt Kashmir volgens de marktkoopman 😉 ja hoor, ik geloofde hem direct maar hij is superzacht dat moet gezegd worden.

Ook deed ik een rondje intratuin, nam een fles Chrysal mee voor de bloemetjes, en Kalanchoe plantje en een doosje nieuwe scentchips voor de brander. Verder rustig aan gedaan het weekend had nog niet veel zin. Hopelijk als het weer weer een beetje beter wordt komt de energie ook weer terug.

Hoe was jouw week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Prachtige kleuren die ranonkels én je oranje vestje:-) Vervelend van die Hello Fresh maar als ze essentiële ingrediënten vergeten en je alsnog boodschappen moet doen heb je er ook niks aan. Hier weer veel Amsterdam en we hebben besloten de badkamer de “verbouwen”. Hebben zo’n wastafel van 1 meter zonder dat je iets naast/op kunt zetten en een (lelijke) spiegelkast die tot mijn verbijstering meer dan 1100 Euro had gekost. Die willen we vervangen en verder wat zwarte accesoires en een ander toilet. Ook moe én koud heb altijd weken last van die ellendige klok en deze week schijnt het niet veel beter te worden. Fijne week en pas goed op jezelf!

    Geliked door 1 persoon

  2. Herkenbaar, wat je schrijft van dat Hoge Bezoek. En dat verwacht wordt, net als zovele andere klusjes, dat je dat wel “even” tussendoor kunt doen. Wel fijn dat het allemaal goed verlopen is, en je er nu “goed op staat”. Ook belangrijk, nietwaar ! Fijne week weer, X

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik had ook last van de omslag van het weer en de nieuwe tijd in die zin dat ik niet in slaap kon komen. Gek genoeg vind ik de dag steeds sneller voorbijgaan, voor ik het in de gaten heb is het alweer 18.00 uur. Ik stel het kopen van plantjes nog maar even uit, het blijft de hele week rotweer. Zo raar, een week geleden zat ik in de tuin en vond het eigenlijk te warm…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s