Elemis Glow priming Moisturiser

Elemis Glow Priming Moisturiser

Kunnen jullie nog herinneren dat er een pakket van Elemis kwijt was een paar maanden geleden? Uiteindelijk na 3 weken ‘zoeken’ bleek het pakket in een andere straat afgegeven en was die persoon zo netjes om het bij mij te komen brengen. Kortom mijn bestelling was gelukkig toch terecht en in het pakket zat deze Glow primer.

Toeval

Het toeval wil dat ik dus net deze glow primer had besteld en dat er ook een tube in de lookfantastic beautybox zat ik heb dus voorlopig een mooi voorraadje van dit product. Het wordt een primer genoemd maar ik vind het een zeer hydraterende crème ook en er zitten ook nog eens mooie ingrediënten in.

Beloften

Het product doet nogal wat beloftes – ik zet ze even voor je op een rijtje. Dit product zal de huid gehydrateerd en zacht zal laten aanvoelen, je huid er stralender uit laten zien, uiteraard het primen van make-up en ervoor zorgen dat je huid er gebalanceerd uitziet en aanvoelt. Ik moet zeggen, ik vind het wel een topper.

Dit lees ik online;

Het perfecte recept voor een dewy gloed, deze siliconenvrije moisturizer primeert en hydrateert om een gladde en stralende teint te onthullen. Het is geformuleerd met een stimulerende mix van kombucha en gefermenteerde gember om micromineralen te verhelderen en te verlichten om een subtiele uitstraling te geven. Gefermenteerde groene thee-zaadolie geeft de huid een gevoed gevoel, terwijl een actief prebiotisch middel helpt om het delicate microbioom van de huid te beschermen. Deze multitasking-formule kan worden gebruikt als dagelijkse vochtinbrengende crème, een hydraterende make-up primer of om de natuurlijke helderheid van de huid te versterken.

Gebruik

Na het aanbrengen van mijn serum neem ik een klein beetje van dit product (echt maar een erwtje ongeveer) het is echt heel hydraterend, smeert heerlijk uit en zorgt de hele dag voor een goed gevoede huid. Je krijgt er inderdaad een heerlijk glow van. Sommigen van jullie vinden dit wellicht too much – gebruik hem dan plaatselijk bijvoorbeeld alleen bij de jukbeenderen.

En het fijne? Geen siliconen in dit product. Ik ben geen fan van primers en dat komt meestal doordat ze bijna allemaal siliconen bevatten. Deze niet en dus ook geen last van onzuiverheden (wat nogal eens veroorzaakt wordt door de siliconen).

Prijs

Je betaald voor een fullsize EUR 49,- wat ik een prima prijs vind, je kunt het vergelijken met een goede dagcrème en daar betaal ik een soortgelijk bedrag voor. Je hebt maar weinig nodig dus je doet lang met het flesje en Elemis heeft regelmatig mooie aanbiedingen op hun site voor extraatjes of een mooie korting dus zeker de moeite om eens in de gaten te houden. Ik zie ook diverse aanbieders online dit het product voor rond de EUR 40,- aanbieden.

Mijn flesje is bijna leeg en ik gebruik het elke dag, je doet er dus maanden mee, fijn dat ik nog een back-up heb in de vorm van het tubetje dat in de beautybox zat.

Mooi product en zeker een aanrader als je van een beetje glow houdt.

Annette

5 thoughts on “Elemis Glow priming Moisturiser

 1. Ziet er prachtig uit maar had nog wel graag een full face foto gezien. Ben nu zo wit dus misschien inderdaad alleen plaatselijk. Gebruik je alleen een serum en dan dit? Inderdaad een heel groot pluspunt dat er geen siliconen inzitten. In vind mijn huid dan zo eng plasticachtig aanvoelen:-)
  Overigens fijn dat je pakje toch terecht is. Mijn pakje van Caroline Hirons is nooit aangekomen ze hebben heel goed en actief geholpen bij de klantenservice maar weet niet of het bij de douane of de vervoerder mis is gegaan..
  Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  • Thanks Ilona, op al mijn gezichtsfoto’s van de afgelopen 9 maanden draag ik de primer. Ik heb hem dagelijks gebruikt al die tijd maar je hebt gelijk niet aan gedacht om ook een gezichtsfoto erbij te zetten. Echt erg dat je pakket nooit is gekomen. Fijn weekend.

   Like

 2. Ziet er prachtig uit. Ik denk dat ik hem alleen plaatselijk zou gebruiken, ik glim nogal snel en dan word ik te glowy vrees ik. Is er geen versie zonder een glowy effect? Hij lijkt mij zeker fijn en qua prijs best te doen voor een goede dagverzorging.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s