Weekoverzicht

Weekoverzicht #186

Getsie mensen, krijgen wij onze ‘vrijheid’ terug gaat het verderop in Europa helemaal mis. Ik was vooral wat vermoeid deze week. Lees je mee wat ik verder uitspookte?

Werken

Mijn onboarding zoals dat met een mooi woord heet zit er echt wel op nu. Ben in mijn vierde week en draai eigenlijk volledig mee. Het is gelukkig niet al te druk maar merk wel dat het me nog steeds veel energie kost, ik merkte ook echt wel dat ik vermoeid begin te raken maar het was ook door dat rotweer, op woensdag toen de zon scheen zag de wereld er gelijk wat beter uit 😊.

Ukraine

Wat een toestand is het zeg, ik weet zelf niet zo goed hoe ik erop moet reageren anders dan met afschuw en wat vreselijk voor al die burgers, maar ook aan Russische kant natuurlijk, de jonge kerels die het front op worden gestuurd, mensen die huis en haard achterlaten, op de vlucht. Echt vreselijk. Anders dan wat geld doneren weet ik het ook niet goed, jullie?

Wandelen

Op de hei was het prachtig met het mooie weer als moest ik nog steeds klunen om er te komen, die grote boom blokkeert het pad naar het hek dat ik doormoet, ik ging er eerst overheen maar bleek hoger dan ik dacht haha dus ik zat met bungelende beentje, dus op de terugweg eronderdoor maar dat bleek weer heel laag dus met een flinke kopstoot en bijna op de knieën er dus weer terug onderdoor, pfff haha.

Hello Fresh

Uit de box hadden we Casarecce met pesto, gebakken bami en noodles met gember balletjes, alles was weer lekker en ik had op donderdag een snackdag, haha een dag eerder dan normaal, doe dat eigenlijk altijd op vrijdag maar ik was er klaar mee, te moe en dus mocht thuisbezorgd langs komen.

Outfits

Ik begon op maandag met mijn groene broek en donkerblauwe reinders trui. Op dinsdag mijn fuchsia blousje en lila vest. Op donderdag de overhemdblouse van Nikkie en de zwarte broek is ook van Nikkie. De rest van de week vergeten foto’s te maken.

Oorbellen

Ik had ook nieuwe oorbelletjes gekocht, deze heten huggies en zijn heel fijn en klein. Het zijn een beetje 3 kwart cirkels zeg maar die je gewoon in je lelletje ‘draait’ ik vind ze leuk maar toch wel redelijk minimaal, had ze iets groter gewacht (online gekocht), het tweede gaatje ging ook met ‘gepiel’ haha die wilde niet helemaal lekker erin gaan maar het zit dus even de komende weken kijken hoe ze me bevallen.

Weekend

Op vrijdag ging ik bij een vriend op de koffie die ik al een paar jaar niet meer had gezien, was fijn om weer even bij te praten en de banden aan te halen. Verder het huis gesopt zodat ik de rest van het weekend daar niet meer naar om hoefde te kijken.

Zaterdag uiteraard even langs de markt. Ik nam donkerpaarse klaproosjes mee en Alstroemerias in een mooie zalmroze kleur. Daarna zijn we naar de Hooge Veluwe geweest voor een bezoek aan het Kroller Muller museum, daar is een mooie van Gogh tentoonstelling en in de tuin heb je dan nog een beeldenexpositie. Veel moois gezien maar ook weer uiterst ‘vage’ kunst zoals een deels opgerolde grasmat – ik bedoel ‘waarom’ en ik vraag me dan af of daar subsidie voor wordt verstrekt hahaha. Ik zag een mooie schilderijen serie die helemaal was gemaakt met de stippeltechniek en ik moest gelijk aan blog ‘collega’ Babs denken 😊.

Op zondag even een lekker chill dagje, wat gewandeld met dat mooie weer. Lekker een paar uurtje zitten lezen, helemaal prima.

Hoe was jouw week?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ja die oorlog:-(( Heb wat geld gedoneerd net als veel mensen denk ik. Voel mij een soort van “betrokken”. Lang geleden voor Aeroflot gewerkt. Toch wel angstig allemaal zeker nu er gedreigd wordt met nucleaire wapens. Hopelijk leveren de gesprekken met Zelensky vandaag iets op. Prachtige bloemen die paarse zijn volgens mij anemonen toch:-) Misschien ben je ook zo moe door alle virus shizzle de afgelopen 2 jaar dat heeft toch weerslag op een mens. Laten we een beetje lief zijn voor elkaar deze week:-) Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Een opgerolde grasmat .. hahaha .. bizar wat wij tegenwoordig als kunst zien.

  Het was idd een rare week met al dat nare nieuws. Verschrikkelijk voor de mensen in Ukraine en toch ook spannend wat er nu allemaal gaat gebeuren. Laten we hopen dat deze ellende snel voorbij is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Afschuwelijk allemaal en eigenlijk enger dan dat virus… ik volg veel via internet en tv maar je wordt er alleen maar triester van.
  Die boom ligt daar inderdaad op een onhandige hoogte, haha, ik zie het zo voor mij dat je been blijft steken.. Goed idee om een weer eens naar het Kroller Muller te gaan, is alweer lang geleden voor ons. En je kan ook buiten daar lekker wandelen, alleen die grasmat! Jeetje, ik vrees dat dat inderdaad gesubsidieerd wordt. Doet mij denken aan die banaan aan de muur, ook zo een onbegrijpelijk iets.
  Die oorbellen zijn geinig, kan je die ook inhouden of moet je ze altijd weer uitdoen?
  Zo hopelijk weer wat tijd om wat te gaan schilderen, nu heb ik weer goed daglicht! Vrees dat de rest van de week weer pet wordt qua weer. En woensdag komen de werkmannen voor de douche. Herrie en onrust in huize IJ… Maar ach, als je alles afweegt naar wat er allemaal in de wereld gebeurd…

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat zijn die paarse klaprozen mooi ♥ Ik vind het vreselijk wat er momenteel gebeurt, ik ben er echt door van slag en lig er ´s nachts best over te tobben. Terwijl ik heel goed weet dat dat niets oplost… Ik heb inderdaad ook gedoneerd, zowel op giro 999 als een kleinschaliger initiatief voor Oekraìense vrachtwagenchauffeurs die hier in Nederland gestrand zijn. Het enige wat we kunnen doen, en duimen en bidden dat er snel een einde komt aan deze ellende.

  Geliked door 1 persoon

  • Nou inderdaad wat een ellende maar ook dat je dan weer hoort hoeveel fake nieuws er verspreid wordt dan weet je het helemaal niet meer. Tof he mijn paarse bos 😁 ze zijn echt helemaal open nu prachtig maar ik werd verbeterd want het zijn anemonen 😂 ik dacht klaproosjes

   Like

 5. Het is verschrikkelijk die oorlog… Ben je blij dat het leven weer wat normaler wordt na Corona en dan dit. Ben selectief met nieuws en social media, ben nu aan het kijken wat ik tijdelijk even allemaal ga ontvolgen. Pushmeldingen van nieuws uit gezet. Trek het anders mentaal niet om er de hele dag mee bezig te zijn. Verder focus ik me op de leuke dingen, want ik heb er toch geen invloed op, en die engerd gaat heus niet stoppen met alles omdat ik zit te sippen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s