Sample Saturday

Ahava Dead sea Mineral Shampoo

Deze sample komt uit de eerste beautybox die ik dit jaar ontving namelijk de januari editie. Ik heb de shampoo sample inmiddels gebruikt en vertel je er graag meer over.

Over het merk:

Ahava is een bijzonder merk dat in 1988 geboren werd. In 1988 opende Ahava haar eerste milieuvriendelijke fabriek en dit was het begin van een tot nog toe succesvol merk. Ahava is een natuurlijk huidverzorgingsmerk dat sinds 1988 vele cosmeticaproducten ontwikkeld heeft die de huid optimaal hydrateren door het gebruik van de Dode Zee mineralen.

In tegenstelling tot haar naam zijn de mineralen uit de Dode Zee een bron van leven en energie. De huidconditie wordt verbeterd door het gebruik van producten van Ahava en de veroudering in de huid zal worden tegen gegaan. De producten van Ahava zitten vol met vitamines en Dode Zee mineralen. De productieprocessen van Ahava zijn niet vervuilend en geheel milieu- en diervriendelijk. De producten van Ahava worden niet getest op dieren en zijn verpakt in recyclebare potjes, flesjes en tubes.

Wat is het?

Mineral Shampoo van Ahava Deadsea Water is de perfecte herstellende verzorging na blootstelling van het haar aan zon, chloor en zeewater. De shampoo is ook geschikt voor problemen met de hoofdhuid zoals eczeem en psoriasis. Voor glanzend en verzorgd haar.

Wat vond ik ervan?

Heel erg lekker, het ruikt ook zalig. Ik lees veel goede reviews voor mensen die inderdaad problemen hebben met de hoofdhuid en die erg bij deze shampoo zijn gebaat. Zelf heb ik ook nog wel eens problemen met irritatie maar dat is met name als ik producten als haarlak, droogshampoo of andere verstevigers gebruik.

Het schuimt lekker en je haar voelt daarna lekker gevoed aan, ik gebruik nog wel een conditioner na de shampoo. Ik heb een keer of 4 mijn haar kunnen wassen met deze travelsize tube. Ik vond het een genot en zou een fullsize zeker overwegen.

Waar te koop en wat kost het?

Aanbieders genoeg zoals Douglas, bol.com en lookfantastic. Het loont wel weer even om goed online de prijzen te vergelijken scheelt al snel weer heel wat euro’s. Ik zie de shampoo in een fles van 400ml voor ongeveer 22,- dat is prima wat mij betreft vooral als je last hebt van de voorgenoemde irritatie kan dit dus een mooi product voor jou zijn.

Gebruik jij een speciale shampoo of houd je het bij drogisterij shampoos?

Annette 

5 thoughts on “Sample Saturday

  1. Klinkt als een heerlijke shampoo ben vooral benieuwd naar de geur. Sinds een paar weken een geïrriteerde hoofdhuid en kan ineens niet meer tegen mijn zilver shampoo van Fudge. Heb een shampoo van Mediceuticals gekocht. Merk had ik vroeger ook al eens toen mijn haar erg uitviel. Ruikt vast niet zo lekker als de Ahava. Fijn weekend! (zonder storm…..)

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s