Sample Saturday

Christophe Robin – Prickly pear haarmasker

Deze is al een tijd op maar ik was er nog niet aan toegekomen om de review te maken. Bij deze dus alsnog want het is een fijn haarmasker. Deze pot met 50ml komt uit de beautybox of uit de adventskalender van vorig jaar, oeps haha.

Welk merk?

Dit lees ik online; Christophe Robin is een luxe Parijse haarverzorgingslijn die speciaal is samengesteld om natuurlijk, gekleurd of chemisch behandeld haar diep te voeden, hydrateren en beschermen. Geïnspireerd door de expertise van de meest hoogwaardige salons, wordt het assortiment gekenmerkt door innovatieve formules, geconcentreerd in natuurlijke en slimme ingrediënten voor resultaten op lange termijn. Christophe Robin zet zich in voor het leveren van onmiddellijke resultaten en blijvende voordelen, waardoor het beste in elk haartype naar boven komt. Sinds 1999 biedt het merk zeer geconcentreerde en toch zachte formules op basis van waardevolle ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

Wat is het?

Een haarmasker dus en de romige formule van dit masker wordt perfect opgenomen in het haar voor een diepe en langdurige werking van de wortels tot de punten. Herstelt, verzacht en beschermt in een paar minuten, zodat het haar een echt weelderige touch krijgt.

Wat vond ik ervan?

Helemaal prima – in tegenstelling tot een eerder product dat ik van dit merk heb gebruikt namelijk de haarpasta – klik hier voor dat verhaal. Dit masker is dik in orde en ik heb het met veel plezier gebruikt. Ook heb ik een keer eerder een sample Saturday geschreven over het melding mask, die was ook echt heel erg lekker – klik hier voor de review.

Het masker maakt mijn haar echt lekker zacht en verzorgd en het valt ook nog eens goed. Prima in orde deze pot en met veel plezier opgebruikt.

Waar te koop en wat kost het?

Beetje mixed feelings dus met dit merk maar het staat nu 2-1 😊, ik denk niet dat ik het zelf zou kopen. Het melting mask wel die vond ik het fijnst tot nu toe. Voor dit masker met prickley pear betaal je voor een fullsize zo’n 40 euro ik vind dat best een aardig bedrag voor een haarmasker.

Online bij diverse aanbieders maar ook bijvoorbeeld bij de Bijenkorf of bij Skins als je het liever fysiek zou kopen in een winkel.

Gebruik jij regelmatig een haarmasker? Ik eigenlijk te weinig….al heb ik nu wel weer een pot van het heerlijke Aloe haarmasker van Garnier.

Annette 

6 thoughts on “Sample Saturday

  1. Klinkt wel als een fijn product maar ik denk niet dat het beter is dan Garnier. Ik gebruik zelden een haarmasker meestal wordt het alweer geknipt als de punten erg droog worden en wordt mijn haar eerder slap en futloos omdat het zo fijn is. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Nu ik kort haar heb gebruik ik 1x per week een haarmasker om mijn haar te voeden. Ik gebruik nu veel meer stylingproducten dus vind ik het belangrijk mijn haar ook goed te verzorgen. Dit masker heb ik ook nog liggen uit de lookfantastic box. Ik ga hem gauw gebruiken.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik heb vaak niet het geduld om ene haarmasker in te laten trekken, maar doe het wel heel af en toe als mijn haar heel droog is. Je merkt het vaak wel dat je haar weer lekker zacht en minder pluizig is.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s