Charlotte Tilbury

Pillow talk – Lipstick

Wellicht ten overvloede maar ik ben dol op lipsticks, niet de felle kleuren die kun je aan mij niet kwijt en al helemaal geen rode (vind ik bij mezelf geen gezicht) maar verder heb ik aardige verzameling. Mijn nieuwste aanwinst is de Pillow Talk lipstick van Charlotte Tilbury.

ook weer wat fijne samples erbij, die ga ik binnenkort proberen.

Mat of niet?

Ik had er al een tijdje een oogje op maar wist niet of het helemaal mijn ding zou zijn omdat hij geadverteert wordt als matte. En als ik ergens niet van houd is het wel van matte lipstick, vaak veel te ‘droog’ en ik vind het gewoon niet mooi om te zien (ook niet bij jonge dames) geef mij maar een lipstick die wat romiger is, dan maar wat vaker aanbrengen.

Mini variant

Toen ik las dat er een mini-kit van de Pillow talk beschikbaar was rook ik mijn kans 😊 en deed ik een bestelling. Al na een dag of 2 viel hij op de deurmat een leuke kit met potloodje en mini lipstick. Vergis je overigens niet hoor wat ook met zo’n mini lipstick kun je een goed aantal maanden vooruit die smeer je echt niet zomaar weg.

Potloodje

Ik gebruik eigenlijk nooit een lippotlood dus dat was even uitproberen maar als je wilt dat je lipstick nog langer blijft zitten is je lippen bijtekenen (indien nodig) en daarna invullen met het potloodje wel mooier. De lipstick oogt semi-mat zou ik zeggen maar hij is fijn romig bij het aanbrengen. Hij voelt ook totaal niet droog aan en blijft een goed aantal uurtjes zitten. De kleur is mooi neutraal precies waar ik van hou.

Prijs

Niet goedkoop deze kit met € 25,- maar zoals gezegd kan ik er wel een flink aantal maanden mee vooruit, ik ben er erg blij mee in elk geval. Ik zoek eigenlijk nog een mooie oud-roze kleur qua lipstick iemand die nog goede aanraders heeft? Bij voorkeur dus geen mat maar lekker romig 😉.

Ik vind het een goede aankoop.

Annette

14 thoughts on “Charlotte Tilbury

 1. Mooi bij jou maar te neutraal voor mij ik draag altijd klassiek rode lipstick. Koop wel eens iets anders maar die eindigt eigenlijk altijd snel bij mijn moeder of nichtje. En het kan altijd duurder qua lipstick Hermés (65,00) Euro of Tom Ford…Ik kocht voor moederdag een lipstick van Esteé Lauder voor een tante zijn heel “creamy”. En misschien iets betaalbaarder MAC ze hebben verschillende varianten en heeeeeeeeeel veel kleuren. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

 2. Jaaaaa, ik heb deze ook en ben er mega enthousiast over. Normaal ben ik ook niet van de matte lipsticks maar deze is erg fijn. Ze hebben ook nog andere mooie kleuren trouwens 😉 Gracefully is ook een prachtige kleur.

  Like

 3. Mooie zachte kleur! Ik heb ook rode lipsticks maar die bewaar ik als ik ooit een feestje heb met kerstmis of zoiets dergelijks. Dus eigenlijk liggen ze hier te verstoffen. Nadeel met felle kleuren dat ze in no-time ophopen in die lijntjes en als ik iets lelijk vind is dat het wel…
  Een tip, lastig, kijk anders eens bij Catrice, wie weet vind je daar nog een goede match!

  Geliked door 1 persoon

 4. Fijn om hier eens een review van te lezen. Ook over getwijfeld maar weet nu dat ik deze niet moet bestellen. Hij is te neutraal naar mijn zin. Draag altijd felle kleuren, zoals fuchsia, rood, knalpaars. Hij staat jou prachtig. Ik zou er ziek uit zien haha.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s