Naobay

Naobay – Toner en Detox crème

Vandaag wil ik twee producten van het merk Naobay in de spotlight zetten. Beiden zijn inmiddels op en ik vond ze zalig, de toner heeft echt wel een beetje mijn hart gestolen. Naobay is een Spaans merk en de producten die ik je laat zien komen uit de beautybox en adventskalender van Lookfantastic.

Toner

De gentle facial toner zoals dit product voluit heet heeft echt een goddelijke geur. Ik vind het naar zoethout ruiken en het gebruik van een toner is natuurlijk super makkelijk. Na het reinigen van je huid even een watje met de toner over je gezicht en hals en deze is fris en klaar om je overige verzorging aan te brengen.

Het bevat gehydroliseerde rijst proteïnen, frambozen, althea (marshmallow) en calendula extract, maar ook oranjebloesem. Deze tonic maakt de huid zacht, fris, sluit de poriën en geeft een heldere teint. Frambozen extract is een specifiek antioxidant en bevat veel vitamine C. Altea kalmeert de huid en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Het gaat ook de afbraak van hyaluronzuur tegen zodat de huid zijn elasticiteit bewaart. Calendula-extract hydrateert en kalmeert de huid.

Deze toner kost ongeveer 15 euro en is online bij diverse – met name – natuurwinkels te koop.

Crème

De detox crème kwam bij mij in een tube maar als ik online speur zit ik dat deze normaliter in een pot zit. Het is een lichte crème die toch erg goed voedt en zowel overdag als in de avond gebruikt kan worden. Ik heb deze crème in de avond gebruikt als nachtverzorging.

De crème geeft aan vooral de ‘klimaat’verandering, het vuil van de stad, airco, uv-straling noem het maar op tegen te gaan.

De steden worden overwoekerd, het stressvolle stadsleven, de klimaatverandering… We worden voortdurend blootgesteld aan oxiderende stoffen zoals vervuiling, vrije radicalen, airconditioning of UV-straling van de zon. Onze huid voelt en accumuleert ze en manifesteert hun effect door zichtbare tekenen: het verliest hydratatie, helderheid en elasticiteit, de toon wordt ongelijk en onzuiverheden ontstaan. Ik lees dit;

Een detox-behandeling die geschikt is voor elk huidtype, met name voor de onzuivere, saaie en onregelmatige, die uitsluitend met natuurlijke ingrediënten worden gerealiseerd.

De Detox Oxygen Light Cream is een lichte emulsie die de huid hydrateert zonder deze te verzadigen. De antioxiderende kracht van groene thee wordt gecombineerd met de beschermende eigenschappen van het legendarische levende fossiel Ginkgo biloba om te fungeren als een schild tegen dagelijkse agressies (vervuiling, vrije radicalen en binnenmilieus), terwijl framboos je huid beschermt tegen het verlies van water en aloë Vera zal het kalmeren en verzachten.

Deze creme kost je rond de 21 euro, prima prijzen dus en er zijn behoorlijk wat verschillende lijnen te verkrijgen van dit mooie merk want ook even een kleine shout-out voor de verpakking met hun mooie bamboe doppen (wel weer zonde om weg te gooien, maar ja, wat moet je ermee 😊).

Heerlijk merk en leuk om deze producten geprobeerd te hebben. Heel benieuwd of er in de komende maanden weer iets van Naobay in de beautybox zal verschijnen. Wat mij betreft in elk geval aanraders.

Annette

3 thoughts on “Naobay

  1. Klinkt als een heerlijk, en prijstechnisch ok, merk. Ik zou qua verpakking inderdaad zelf ook liever een tube dan een pot hebben. Ik geloof meestal niet zo in die claims van dat het je huid beschermt tegen invloeden van vervuiling etc. en bovendien is in NL de lucht overal “slecht” niet alleen in de steden. Is gewoon sowieso belangrijk om je huid goed te verzorgen. Had laatst ook zo’n dop van bamboe die op de grond viel en Amy voetbalt ermeer maar misschien is Skoet daar te oud voor 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s