Mascara review

Mascara’s

Wij dames zijn er meestal dol op. Mascara’s voor mij toch wel het meest gebruikte make-up product. Ik ga niet graag zonder mascara de deur uit. Wat betreft echt een must-have. Maar wat zijn er veel verschillende soorten, maten en vooral prijsklassen. Ik laat je 6 verschillende zien van heel goedkoop tot vrij prijzig.

Uiteraard ben ik heel benieuwd naar jouw favoriete mascara.

Annette

6 thoughts on “Mascara review

 1. Leuk artikel en n.a.v. heel veel positieve reviews heb ik ook de Volume Air geprobeerd maar vond het niks. Heb korte niet volumineuze wimpers en ben derhalve niet dol op “borstelige borstels”:-)
  Liever die van siliconen exemplaren. Kocht vroeger wel eens de inimitable van Chanel maar die kost tegenwoordig een belachelijke Euro 39,00 zonder korting. Gebruik nu vaak de Essence Maximum Definition mascara, nog geen Euro 3,00 en de Catrice Glam&Doll Lash Colorist (ook siliconenborstel). De laatste bevalt ook heel goed.
  En we blijven toch gewoon op zoek naar de ultieme mascara (die waarschijnlijk niet bestaat en voor iedereen anders is) vandaar dat er zoveel mascara’s op de markt komen met veelbelovende claims als Dolls eyes, wimpers tot aan de hemel etc. etc. Nu ja je ziet korte comments lukt niet….

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik koop zelf ook liever een budgetmascara zoals die van essence of Catrice. Ik zie het verschil vaak niet met andere dure mascara’s. Alleen PUPA Vamp vind ik heel mooi, die maakt mijn wimpers mooi lang. Waterproof zou ik eigenlijk moeten kiezen, ik heb altijd last van panda oogjes maar wat je zegt, je moet je gek boenen om het weer te verwijderen. En daar heb ik nooit zin in, zal je altijd zien dat de volgende ochtend het er nog op zit….op mijn wangen dan. Leuk zo een vergelijkend waren onderzoek!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s