Sample Saturday

Sunday Riley – ICE

Van Sunday Riley heb ik al eens een product in de Sample Saturday gehad namelijk een oog crème (klik hier) en daar was ik zeer over te spreken. Nu dus dit mooie lila potje met de naam ICE een dikke romige vocht inbrengende crème voor zowel dag als nacht.

Welk merk?

Sunday Riley dus, ik kan op hun website weinig vinden over hoe lang ze bestaan maar als ik het goed lees allemaal is het een Amerikaans merk dat op dit moment dus verkrijgbaar is in de US, Canada en de UK. Ik schreef toen al dat ik niet weet hoe het na de brexit zal gaan met dit soort producten en of we deze dan nog makkelijk kunnen bestellen zonder veel invoerrechten te hoeven betalen? Bij Cult beauty kan het wel en zij betalen eventuele douane kosten dus daar kun je gerust bestellen.

Wat is het?

Zoals ik hierboven al schreef een echt dikke en romige crème. Voor mij echt een nachtverzorging die ik heel fijn vind met name als ik bijvoorbeeld een retinol heb gebruikt (retinol kan wat agressief zijn voor de huid dus dan is het fijn om daar een lekkere crème over aan te brengen).

De crème zit bommetje vol met fijne ingrediënten die een geïrriteerde huid lekker verzorgen maar dus ook als je een hele droge huid hebt of echt versteviging zoekt. De hoofdingrediënten zijn Ceramiden (bouwstenen voor de huid die goed zijn voor de vochtbalans), Vitamine F, Kokosnoot, bietjes extract (ook een goede vochtbinder) 😊en rode algen (rijk aan mineralen) en granaatappel (met name goed voor de invloeden van onze omgeving).

Wat vond ik ervan?

Zalig, ik kan niet anders zeggen. Wel echt een van de dikste crèmes die ik recentelijk heb gebruikt. Ik zeg ideaal voor het najaar/winter als het weer kouder en guurder wordt en onze huid wel een lik crème kan gebruiken. De geur is apart, kon het niet thuis brengen (rook wel een vleugje kokos) totdat ik een facebook groep iemand marsepein zag melden als geur en inderdaad, het ruikt dusdanig zoet naar marsepein. Niet overheersend gelukkig en de geur vervliegt vrij snel.

Als ik in de ochtend wakker wordt na gebruik van deze crème voelt mijn huid lekker stevig en vol en vooral heel goed gevoed.

Waar te koop en wat kost het?

Sunday Riley is een high-end merk en daar betaal je dus ook voor. Een fullsize pot kost € 69,- bij Cult Beauty. Ik zou het er wel voor over hebben hij is echt zalig en als je huid wel een flinke booster kan gebruiken omdat hij droog is of dof oogt dan is dit zeker een goede tip om eens te proberen. Ik heb met het sample potje echt wel een goede twee weken gedaan. Je hebt er weinig van nodig dus zuinig in gebruik. Aanrader!

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

  1. Klinkt zeker als een fijne créme. Mijn huid is de laatste tijd erg droog/vochtarm/pukkelig maar toch is gaat een wat rijkere créme de laatste maanden standaard rullen. Voor de nacht is dat niet zo erg maar de werking is dan natuurlijk weg. Fijn weekend,

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Suday Riley | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s